Marsieši - vitamīni ne tikai bērna imunitātei

Marsieši - vitamīni ne tikai bērna imunitātei

19. May 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērniem ļoti patīk skriet, lēkt, un šķiet, reizēm viņu aktivitātei nav robežu. Un tomēr, arī viņiem mēdz pietrūkt enerģijas. Ik dienas viņi piedzīvo lielu emocionālo slodzi - bērnudārzs, pulciņi, sports.. Viens no nosacījumiem, lai bērnam vienmēr pietiktu spēka, ir sabalansēts uzturs. Māmiņām ik dienas jālūko, lai bērna šķīvī nekā netrūktu. Tur jābūt kaut kam no katras produktu grupas: dārzeņiem, graudaugiem, piena produktiem, zivīm, gaļai. Un zivīm jābūt bērna uzturā vismaz reizi nedēļā. Un tomēr reizēm ar uzturu vien ir par maz, tāpēc konsultējoties ar bērna pediatru vai ģimenes ārstu, varam piemeklēt bērnam kādu vitamīnu kompleksu, ko lietot papildus uzturam. Iepazīsties ar Marsiešu vitamīniem!

Marsiešu vitamīnu komplekss ar Omega 3

Viena kapsula saņem augstu Omega 3 sastāvu, iekšā tajā ir želejveidīga konsistence, kam zivju garšas nav.

20160513144940-39411.jpg

Vairāk par šiem vitamīniem ŠEIT>>

Marsieši Imunactiv

Tas, savukārt, ir produkts, kurā viena no sastāvdaļām ir betaglikāns. Tā ir īpaša viela, ko var atrast rauga šūnu apvalciņos, šī viela stimulē imunitāti. Tātad, bērna organisms būs jau sagatavots cīņai ar mikrobiem, baktērijām un vīrusiem.

Tas būs ideāls līdzeklis gan profilakses nolūkos, kas palīdzēs stiprināt bērna imunitāti, gan arī lietošanai saaukstēšanās periodos.

20160513145058-91105.jpg

Vairāk par šiem vitamīniem ŠEIT>>

Marsiešu multivitamīnu un minerālvielu komplekss

Vecāki un bērni šo produktu ir patiešām iecienījuši, To pamatsastāvdaļa ir B grupas vitamīni. Ja bērns ikdienā neēd rudzu maizi, viņam B vitamīns pietrūkst, un reti kurš bērns mūsdienās patiešām pietiekošā daudzumā lieto uzturā tieši šo maizi.

B vitamīns ir nepieciešams visa veida vielmaiņai, arī olbaltumvielu vielmaiņai, kas atbild par muskuļu augšanu,  asinsradei, tāpat ir nepieciešama arī folskābe. Lai asins šūnas veidotos, ir vajadzīgs B vitamīns.

Marsiešu vitamīnu un minerālvielu komplekss piemērots bērniem jau no viena gada vecuma.

20160513145541-89698.jpg

Vairāk par šiem vitamīniem ŠEIT>>

Marsieši Gummy

Šie Marsiešu vitamīni  satur arī cinku, kas stiprina imunitāti, un ehinācijas ekstraktu. Cinks palīdz arī A vitamīnam uzsūkties. Savukārt, A vitamīns atbild par bērna redzes veselību.

20160513145209-88387.jpg

Vairāk par šiem vitamīniem ŠEIT>> 

Katram bērnam ir īpašas vajadzības, kas atšķiras atkarībā no vecuma, aktivitātēm un interesēm. Izvēlieties tos Marsieši vitamīnus, kas vislabāk atbilst jūsu bērna prasībām. Ikdienas dzīves ritmā ne vienmēr ir viegli izsekot līdzi bērnu uztura režīmam un tam, kādus vitamīnus un minerālvielas tie uzņem. Marsieši satur svarīgo vitamīnu un minerālvielu dienas ieteicamo devu, kā arī citas aktīvās vielas.

Katrs Marsiešu iepakojums satur svarīgo vitamīnu un minerālvielu ieteicamo diennakts devu un citas aktīvās vielas. Jums tikai ir jāizvēlas sev tīkamākā garša un forma. Jūsu bērnu veselība un vispārējā labsajūta ir galvenā prioritāte. Marsieši nesatur glutēnu, kas padara tos piemērotus lietošanai ikvienam. Marsieši sastāvā ir tikai bērniem draudzīgas sastāvdaļas.

Māmiņu Klubs

UZTURA BAGĀTINĀTĀJS! UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU!

Iepazīsties ar Marsiešiem:

20160415100914-26058.jpg

www.marsiesi.lv

20160413084613-31887.jpg