Mans puika izvēlas otro Lego Duplo komplektu - būvēšanas sākuma komplektu.

Mans puika izvēlas otro Lego Duplo komplektu - būvēšanas sākuma komplektu.

09. Dec 2013, 20:57 divudēliņumamma divudēliņumamma

Manam puikam jau ir 1 gadiņš 10 mēneši, mantas mums ir daudz un dažādas, arī dažādi lego mums ir, bet šis burvīgais Lego Duplo komplektiņš mums vēl nav.

Markam dikti patīk būvēt dažādus torņus un citas lietiņas no klucīšiem. Lego kas mums ir mājās, nav no šīs firmas , bet mums ir Mega Bloks (iegūts MK konkursā), Vilcieniņi (pirkti Kids Zone veikalā t/c Spice un otrs vilcieniņš pirkts veikalā Top), klucīši (pirkti Super Neto) un klucīši (pirkti Rimi uz svaru :) )

20131209204136-46319.jpg

20131209204329-35066.jpg

Šeit bildītes kad mazais saņēma savu Mega Bloks komplektiņu, viņš bija ļoti priecīgs.

Bet pastāstīšu kāpēc es izvēlējos tieši šo Lego Duplo komplektiņu ziemassvētkos, tas ir attiecīgajam vecumam, komplektā ir daudz un dažādas krāsas klucīši un dažādu formu klucīši.

Kārbiņas vāks kalpos kā veidošanas pamats, man ļoti patīk šis komplektiņš , tas ir ērts ja vēlas kur ņemt līdzi un krāsains, kas mazajam ļoti patiks.

Kā mazais izvēlējās tieši šo komplektu:  jā, jā mazais izvēlējās komplektu nevis es, dariju tā rādiju attēlus ar pieejamiem komplektiem un mēs veicām izlozi, uz lapiņām uzrakstiju skaitļus no 1 līdz5, jo tieši no pieciem komplektiem vienu var izvēlēties, mazajam teicu izvēlies vienu lapiņu , viņš izvēlējās nr 2, tātad Būvēšanas sākuma komplekts vismazājakiem.

Tā lūk mazais izvēlas Lego. :)

 

B.

Izvēlies dāvanu no LEGO savam bērnam Ziemassvētkos!