Manas ģimenes TOP 3 peldvietas Latvijā :)

Manas ģimenes TOP 3 peldvietas Latvijā :)

27. Jul 2017, 07:54 Maaminja Diaana Maaminja Diaana
Tad nu esmu apkopojusi savas ģimenes TOP 3 peldvietas. Sākšu ar 3.vietu:
 
3.vieta:
Mūsu ģimenes TOP 3 peldvietu trijniekā viennozīmīgi ir jāpiemin populārā viesnīca ar SPA centru - "SemaraH hotel Lielupe SPA". Līdz šim baseinu zonu esam apmeklējuši vien pāris reizītes, bet noteikti vēl apmeklēsim, jo mūsu pieredze un atsauksmes par šo viesnīcu ir tikai un vienīgi pozitīvas :) Viesnīca Jūrmalā ir atvērta salīdzinoši nesen, bet jau ir kļuvusi par vienu no pieprasītākajām atpūtas vietām Latvijā :) 
Pats labākais un aktuālākais tieši mūsu ģimenei ir tas, ka tajā ir SPA zona ar lielo baseinu, bērnu baseinu, džakuzi vannu, atsevišķu bērnu rotaļu istabu, sāls istabu, bet pēc lielajām aktivitātēm ir iespēja iestiprināties, neizejot no viesnīcas. Protams, viesnīca piedāvā arī daudz un dažādus citus pakalpojumus, kas ir atbilstoši katra klienta vēlmēm. 
Ļoti ērti ir arī tas, ka pēc aktīvi pavadītās dienas iespējams palikt pa nakti kādā no viesnīcas mājīgajiem numuriņiem. 
Tāpat pozitīvi vērtējams tas, ka viesnīcā diezgan bieži tiek organizēti pasākumi ģimenēm un bērniem. 
Manuprāt, tā ir lieliski pārdomāta atpūtas un aktivitāšu vieta visai ģimenei, ar ļoti atsaucīgu un laipnu personālu (plašāka informācija par viesnīcu un tās pakalpojumiem: https://m.semarahhotels.com/?width=412);
 
2.vieta:
Īpaši vēsākā laikā mūsu ģimenei iemīļota peldvieta ir "Kleopatra SPA" (Caesar SPA) Iļģuciemā, jo tā atrodas netālu no mūsu dzīvesvietas, līdz ar to tur ir ērti nokļūt kopā ar mazuli, tāpēc šo peldvietu ierindojām mūsu TOP 3 peldvietu 2.vietā. Šajā SPA ir neliels baseiniņš, bez hlora, un tajā ir ap 30 grādu silts ūdens, ja ir vēlme, var ieslēgt arī pretstraumes slēdzi. 
Tāpat šajā nelielajā SPA ir pieejama sauna un pirts, kā arī citi relaksējoši pakalpojumi un banketi (plašāka informācija par pakalpojumiem un izcenojumu: http://www.spa-caesar.lv/ilguciems/about/lv/);
 
1.vieta:
TOP1 (manā ģimenē vispopulārākā) peldvieta ierindojās jūrmala, uz kuru dodamies visa ģimene. Cenšamies uz turieni braukt katru vasaru, kas man ir kā bērnības tradīcija. Tiesa, nu jau sanāk otrais gads kopš neesam aizbraukuši tieši uz šo peldvietu, jo pagājušā gada vasarā piedzima Raiens, bet šogad visiem vēl nav izdevies savākties un aizbraukt, jo, kad visi varam braukt, tad atkal tie laikapstākļi nav labvēlīgi braucienam... Bet par to neskumstam, jo augustā noteikti sanāks aizbraukt :) 
Mūsu iemīļotākā peldvieta ir Jaunķemeros - teritorijā, kurā atrodas restorāns "Neptūns". Tieši šī peldvieta mums patīk, jo tā atrodas salīdzinoši netālu no Tukuma (manu vecāku dzīvesvietas), tāpat arī nav tālu no Rīgas (mūsu dzīvesvietas), tur ir diezgan viegli piebraukt, līdz šim vienmēr esam atraduši vietu automašīnai un, kas ne mazāk svarīgs - ja esam jūrmalā nodzīvojušies visu dienu, tad ir vieta, kur var iestiprināties ar ļoti garšīgu ēdienu, proti, pavisam netālu atrodas jau pieminētais restorāns "Neptūns" (kopš 1968. gada). 
Patiesībā, pateicoties šim blogam, es pati atklāju interesantu jaunumu, ko piedāvā šis restorāns, proti, "Bērnu rīts", kurš, kā izrādās, tiek organizēts katra mēneša pirmajā svētdienā no plkst.11:00-13:00 (plašāku informāciju var izlasīt restorāna mājaslapā: http://www.restoransneptuns.lv/pas%C4%81kumi/bernu-rits-2/).  Mēs noteikti ar savu ģimeni aizbrauksim uz šo "Bērnu rīta" pasākumu, pēc kā tad padalīšos ar saviem iespaidiem kādā no blogiem :))
Lai visiem skaista un saulaina vasara! ;)
20170727133113-97602.jpg