Mana pastaiga

25. Apr 2014, 10:58 sawle1492 sawle1492

Takaa savu pirmdzimto vel gaidu,tad velos pastastiit par savam pastaigaam ar krustmeitinju :)

Pastaigu parasti sakam no riita puses,sakumaa abas kopaa sapuceejamies un sataisam tejinju un maiziites lidzi. Kad vel velkaajam pamperus tad protams arii tie tika iepakoti lidznemsanai... Un pati svariigaka lieta kas tiek nemta liidzi ir mitraas salvetes,jo bez taam jau nju nekur...Dodamies pastaigaa pa skaisto Cesu pilseetu... Sakuma pietura ir lielais parks kur varam abas kopaa izskraidiities un uzkaapt pa lielajaam trepeem un nonaakt pie bernu laukuma... Tad protams sakas pati lielaaka jautriiba-karuselis,supoles un slidkalninji... Abas divas kaa mazi berni :D skrienam visur kur acis raada.! Tad par labu uzvediibu iepriekseeja menesii tiek atlauts princesiitei izleekaties pa batutu :) 

Kameer speki vel nav izsikusi uzskakam ar kaskiem iet uz maju pusi,jo tomeer laukumaa ir daudz interesantaak nekaa majas... Atpakalcelaa ,vasaras laikaa, parasti lidzi ir arii sedzinja kuru izklajam pie lielaa parka un paedam lidzpanemtaas pusdienas ar teju. Bet takaa pastaigas sanaak ka citreiz iztraucee lietus tad nju gan dodamies uz musu miilo "Pagrabinju" un paedam kadu picu vai arii iekozam saldeejumu... :)

Kad viss ir izdariit jadodas atpakal uz majam un parasti tad milajai krustmeitinjai uznaak miedzinjs un vinja ratinjos saldi aizmieg...

BLOGU KONKURSS: Pavasarīgās pastaigas ar mazuļiem

20140422151346-13807.jpg