Mana mīlestības dziesma

Mana mīlestības dziesma

15. Oct 2015, 16:17 Ilvija82 Ilvija82

Labdien!

Es bieži klausos mūziku, jo tā palīdz atbrīvoties, atslābināties un aizmirsties. Raineram ļoti patīk vērot, kā mamma dejo mūzikas ritmos - mūzika un mana dejošana bija vienīgais līdzeklis, kā dēlu varēja nomierināt un iemidzināt, kad viņš bija pavisam maziņš. Tagad, kad viņam ir gads un 4 mēneši, viņš skaļi smejas, kad mamma dejo un cenšas kustēties līdz. Pavisam drīz varēsim dejot abi kopā!

Manā dziesmu sarakstā ir ļoti daudz mīlestības dziesmu. Vispār, kad klausos mūziku, tad ieklausos vārdos, jo mūsdienās ir ļoti daudz dziesmu, kurām nav jēgas. Ir dziesmas, kurām ir jauka melodija, bet saturs ir nekāds. 

Mana mīlestības dziesma pie manis nonāca pavisam nejauši, bet vispiemērotākajā mirklī. Ar vīru bijām tikko iepazinušies, bija trešais randiņš, bet es jau jutu, ka man viņš ir kļuvis dārgs. Mēs bijām rudenīgajā Siguldā, lija lietus un nolēmām ieiet kafejnīcā padzert siltu kafiju. Un tur fonā skanēja jauka dziesma, ar vienkārši fantastiskiem, mīlestības pilniem vārdiem. Es ieklausījos tajā, toreiz vēl nezināju, kas ir tās izpildītājs, bet mani tā uzreiz uzrunāja. Pagāja kāds laiciņš. Es biju ciemos pie viņa. Romantisks vakars, vīns, sveču gaismiņas un pēkšņi skan atkal TĀ dziesma. Un tad es sapratu, ka tā ir mūsējā. Noskaidroju izpildītāju, apskatīju vārdus - jā tā ir īstā. Dziesma ir par beznosacījumu mīlestību. Tā ir par mīlestības sniegšanu otram, neko neprasot pretim.... Kas var būt jaukāks un tīrāks par tādu mīlestību. Tāda ir mūsu mīlestība!

Jauku vakaru vēlot,

Ilvija.

P. S. Titulfoto no interneta dzīlēm!