Mana mazuļa gardā pieredze ar Hipp!

Mana mazuļa gardā pieredze ar Hipp!

16. Apr 2016, 17:07 jolanta.asti jolanta.asti

Sveiki! Mazajam Dominikam nu jau apritējuši 4mēnesīši, ka jau vecakajam puikam, sasniedzot šo vecumu pamazam sākam nogaršot burciņu biezenīšus un Hipp biezenīsi mums ļoti garšo! Pamazam nogarsojam katru garsu un visas ir ēstas ar gardu muti! Sākam no saldajam burciņam, bet kuru katru dienu iemeģināsim arī ko kreptīgaku.

Esem izmēģinājuši ari Hipp piena maisijumus! Vecakais puika izauga ar Hipp piena maisijumiem, to eda no 3 dzīves nedēļas līdz pat 1.5gada vecumam! Tas bija vienīgais maisijums no kura mazais bija paēdis un vareja gulet vairakas stundas! 

Mazais Dominiks ir izmeģinajis vairakus maisijumus, bet tieši ta pat ka lielajam bralim Hipp mums ir cieņā, es ka mamma esmu noverojusi ka tieši no Hipp piena maisijuma mazais var gulet vairakas stundas izjutot sata sajutu!

Katrs berniņs protams ir individuals, bet mums Hipp produkcija ļoti tīk, bilde ir izesta karteja burciņa un puncis pilns. Nākamajā veikala apmeklējuma reizē noteikti iegādāsimies kādu no Hipp putriņām!

Esam iemēģinājuši arī Hipp produkcijas kosmētikas liniju un ari ar to esam apmierināti, esam izmēģinājuši Hipp bernu krēmu patīkama smarža un ātri uzsūcas, ka arī Hipp šampūnu kuru lietojam katra mazgāšanas reize lielakajam puikam un reizi nedēļa mazajam Dominikam.

Mazais butu ļoti priecigs ja tieši viņs saņemtu jauko Hipp produktu komplektiņu, tas būtu viņa pirmais laimests!