Iepazīsti sava bērna temperamentu Māmiņu Kluba lekcijā un jūsu attiecības mainīsies!

Iepazīsti sava bērna temperamentu Māmiņu Kluba lekcijā un jūsu attiecības mainīsies!

13. Nov 2015, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tikpat dažādi, cik esam mēs paši, ir arī mūsu bērni. Tāpēc divas pirmās lietas, kas vecākiem, jāzina, lai labāk izprastu savus mazos un nodibinātu ar viņiem pēc iespējas ciešāku emocionālo saikni, ir attīstība un temperaments.

Vai arī tev aug bērns vecumā no 3 līdz 7 gdiem? Pavisam noteikti, ir reizes, kad zini - ir grūti bērnu izprast.. Bet daudz kas slēpjas tieši viņa temperamentā! Nāc uz Māmiņu Kluba lekciju un gūsti daudz vērtīgas informācijas, kas tev, pavisam noteikti palīdzes izprast tavu bērnu labāk, un jūsu ikdienas komunikācija mainīsies tikai uz to labāko pusi!

Daudzi vecāki mēdz satraukties, ja bērns neattīstās kā pēc grāmatas. Taču tas ir normāli, ja mazais kaut kādas lietas sāk darīt agrāk vai vēlāk nekā viņa vienaudži, kas bieži vien ir saistīts ar viņa individuālo attīstību un temperamentu, jo katrs bērns ir individualitāte!

Bērna attīstība tiek aplūkota septiņās pamatsfērās – motorā jeb lielo kustību attīstība, smalkā motorika jeb sīko kustību attīstība, kognitīvā attīstība jeb kā attīstās bērna domāšana, valodas attīstība, pašaprūpe, emociju attīstība un sociālā jeb saskarsmes attīstība.

Tas, kā notiek katra bērna attīstība, lielā mērā ir saistīts ar viņa temperamentu! Mūsdienu pasaulē ar temperamentu saprot nevis ierasto dalījumu četros temperamenta tipos, bet gan deviņas iedzimtas īpašības jeb dimensijas.

Lekcijā uzzināsi:

* Kādas ir 9 vadošās temperamenta iezīmes?

* Kā "atšifrēt" savu bērnu, viņa nervu sistēmas tipu?

* Kā labāk saprasties, pareizi un efektīvi audzināt bērnu, saskaņā ar viņa temperamentu?

* Ko darīt , ja kaut kas ir par daudz (temps, skaļums, ātrums, enerģija, kustīgums), bet kaut kas par maz (drosme uzsākt jauno, stresa izturība, spēja novest lietas līdz galam...)?

* Kā palīdzēt bērnam labāk iedzīvoties sabiedrībā (bērnudārzā, skolā, ģimenē) ar savu temperamentu un ko vecākiem darīt, lai es "ar to visu tiktu galā" ?

Meklēsim atbildes kopā, un gaidām ciemos tieši 3-7 gadus vecu bērnu vecākus!

Semināru vadīs psiholoģe Sanita Aišpure Dronka

20151007115656-87452.jpg


Kur notiek?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, 1. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

€ 20

PIESAKIES LEKCIJAI ŠEIT->>