Happy Ulula radītāja Diāna: mans trešais bērns ir priecīgas cepures bērniem

Happy Ulula radītāja Diāna: mans trešais bērns ir priecīgas cepures bērniem

07. Oct 2014, 14:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ar prieku aizsākam jaunu MAMMU BIZNESA projektu,kurā 6 mēnešu laikā katru nedēļu dosim vārdu vienai no māmiņām, kura attīsta SAVU biznesu!Ar prieku iepazīstinām ar Ululu- aktīvo māmiņu Diānu,kura rada skaistas un siltas lietas bērniem!

- Kas iedvesmoja Tevi izveidot savu biznesu? Kā nonāci līdz šai idejai?

Mani uzsākt kaut ko savu iedvesmoja mani divi bērni – Katrīna (3 g 4m) un Pēteris (1g9m).

Happy Ulula darbība aizsākās 2011. gadā, kad vēlējos iegādāties meitai kādu neparastu cepuri. Meklēju, meklēju, bet atrast neizdevās. Lai mazā dāma neskumtu- cepuri viņai uzmeistaroju pati. Pašu pirmo Happy Ulula! Mazā dāma uzreiz kļuva priecīga. Priecājās  arī visi, ko viņa sastapa savās gaitās.

Tā kā prieks ir tādas sajūtas, kas jāvairo, radās doma- iepriecināt arī citus- lielus un mazus!

- Kad un kā sāki savu biznesu?

Sākumā darbojos sev un tuvākajiem draugiem par prieku, tad sapratu-  ir jāiepriecina vēl vairāk cilvēki. Protams, apvienot mājas soli, divus mazus bērnus un vēl sevis realizēšanu nebija un joprojām nav viegli, taču nolēmu- es sev nepiedošu, ja nepamēģināšu. Atceros, kā teicu vīram- esmu nobijusies. Uz ko viņš atbildēja- tātad Tu esi uz pareizā ceļa! Ģimenes atbalsts un klientu prieks par produktu, dod spēku turpināt un realizēt idejas, ar kurām galva bija un joprojām ir pilna.

20141006140921-64253.jpg

- Ko tieši tu radi,ar ko ir saistīts Tavs bizness un kā sākās viss tavs radošais process? Kas tevi iedvesmoja, pamudināja uzsākt kaut ko pašai?

Mans, kā es saku, trešais bērns ir priecīgas cepures bērniem un ne tikai. Nosaukums Happy Ulula radās laika gaitā, laikam jāsaka, tālā pagātnē, kad pat nenojautu, uz ko tas viss virzās.  Tagad Happy Ulula vairs nav tikai cepures- piedāvājam Happy tauriņus, zeķes un šalles. Nākotnē plānotas vēl citas Happy līnijas.

- Kas ir tas, kas šajā procesā liek virzīties uz priekšu un meklēt arvien jaunas un jaunas idejas?

Man jāsaka- jaunas idejas nemeklēju, tās pašas mani atrod vai uzrodas. Vis ir tādā procesā un savstarpējā mijiedarbībā. Cilvēki ko satieku iedvesmo, ģimene, bērni un viss cits, kas ir apkārt. Uz priekšu virzīties liek iekšējais dzinulis un visi Happy cilvēki, kuri ir man apkārt. Paldies par to!

- Vai Tev ir arī sava mājas lapa, kur aplūkot un iegādāties radītās lieta? Kur par tevi, taviem ražojumiem var uzzināt vairāk?

Jā, Happy Ulula ir arī sava mājas lapa- www.happyulula.lv , kā arī lapas sociālajos portālos Facebook https://www.facebook.com/HappyUlula  un Draugiem.lv  http://www.draugiem.lv/happyulula/ . Visās šajās vietās ikviens var ienākt, priecāties un sekot līdzi jaunumiem.

- Kā ir ar reklāmu? Bez reklāmas nav nekā, kur un kā reklamē savu uzņēmumu?

Happy Ulula darinājumus reklamēju galvenokārt internetā- tā ir mūsu laikmeta iezīme. Protams,  sadarbība ar dažādiem veikaliem arī darbojas kā reklāma, par ko man ir īpašs prieks.

- Kā ir ar šādu preču konkurenci? Vai arī tādu esi pamanījusi?

Kurā nozarē gan nav konkurences?  Manuprāt- tā ir laba lieta, jo liek nepārtraukti virzīties uz priekšu, piedāvāt jaunus produktus, uzlabot esošos. Tāds pozitīvs virzītājspēks.

20141006140853-35145.jpg

- Kāpēc Tavu uzņēmumu sauc tieši šādi? Kā pie šāda nosaukuma nonāci?

Pamatā Happy Ulula piedāvā pūču cepures. Happy Ulula nozīmē- priecīgā pūce! Ulula- tas ir tas, kā sevi bērnībā saucu, jo nevarēju pareizi izrunāt savu uzvārdu. Ulula latīniski arī nozīmē pūce.  Kad man šī puzle salikās- smaidīju, jo sapratu- nekas nenotiek bez iemesla.

20141006140911-12535.jpg

- Kā kopumā raksturotu to, ko radi tu? Varbūt ir kāds firmas moto?

Choose to be Happy, Choose Happy Ulula! Tātad- izvēlies būt priecīgs- Happy Ulula ir tieši viss par un ap pozitīvām emocijām un prieku.

20141006140740-31068.jpg

- Parunāsim par bērniem! Pastāsti par viņiem!

O- mani bērni ir man prieks, iedvesma, enerģijas avots un laime! Protams, katra mamma zina, ka šie laimes avoti mēdz būt arī kašķīgi, niķīgi un spēj sakurināt dažādas emocijas. Tomēr – tas ir labi, jo tieši šīs emocijas mūs notur uz strīpas, visās jomās.

- Cik viegli vai cik grūti ir savienot darbu un biznesu ar ģimeni un ikdienu?

Nav noslēpums- tas viegli nav. Šādam darbam ir savas pozitīvās puses un  arī ne tik pozitīvās. Taču katram no mums, lai kādā sfērā/ jomā mēs darbotos – ir tieši tā. Viss ir līdzsvarā.

- Kā bērni palīdz Tavā biznesā? Ar idejām? Modeļiem?

Mani bērni ir mani modeļi- abi labprāt piedalās fotosesijās un palīdz. Arī netieši- ideju avoti.

20141006140937-15729.jpg

- Vai Tu vari teikt,ka būšana par mammu ir iedvesmojusi Tevi lielām lietām?

Jā, noteikti. Ja es nebūtu kļuvusi par mammu, es iespējams nekad nebūtu sākusi darīt to, ko daru!

- Ko tu ieteiktu citām mammām, kas rada, bet baidās nodot tālāk savus ražojumus un uzsākt savu biznesu? 

 NEBAIDĪTIES! Bailes ir viens no stimulatoriem doties uz priekšu, tās ir jāpārvar un jārīkojas, jo ja neesi pietiekoši nobijies- Tu neaudz!

UZDOD JAUTĀJUMUS DIĀNAI 7.oktobrī!

Vienam no jautājumu uzdevējam, izlozes kārtībā, Happy Ulula dāvinās 20% atlaidi priecīgam pasūtījumam!

JAUNS projekts: MAMMU bizness! Gaidām uzņēmīgo māmiņu pieteikumus!

Hobby Set dāvanu karte 20 EUR vērtībā katru nedēļu - KATRAI mammu biznesa intervijai!

20141202111131-14474.jpg

20141001142247-77050.jpg

www.hobbyset.lv

 

08. Oct 2014, 00:05

Kapēc neraksti vairs blogus?

07. Oct 2014, 19:35 ulula

zini jau, ka esam Jūrmalnieki 😀 noteikti iegriezīsimies.

Saulite21 Saulite21 07. Oct 2014, 17:43

Es šodien izlasot šo interviju, palūkoju Tavā mājas lapā un tas ko redzēju lika pasmaidīt. Sāku jau domāt ka jāsūta priekš saviem dēliem, lai gan Emīls pagaidām jau nēsā Agry bird patriotu, ko pasūtīju pagaišgad no Tevis.

Lai viss plānotais izdodas un Hapyy Ulula darbojas daudzus gadus, un kas zin Varbūt kādreiz tavs zīmols būs arī citas valsts veikalos!🌷

07. Oct 2014, 15:15 ulula

Monardā ??

Dace Dace 07. Oct 2014, 14:16

👍👍👍

Supersausins Supersausins 07. Oct 2014, 11:09

Sāku apdomāt ka ari drīzuma iegriezīšos tava majas lapa un abiem mazuliem pasutisu cepurites,jo raugos uz vinam un vinas izrausa smaidu seja un mazais cilvecins ir uzreiz pamanaams😀😀..
Paldies tev par tavu radosumu un lai top jaunas idejas turpmak.😀