Māmiņu Klubā jau drīzumā JAUNS projekts! Meklējam Brīnumistabas projekta dalībniekus!

Māmiņu Klubā jau drīzumā JAUNS projekts! Meklējam Brīnumistabas projekta dalībniekus!

27. Sep 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņas,

Māmiņu Kluba TV raidījumā būs jauna stāstu sērija - "Huggies Brīnumu istaba", kurā uzzināsim daudz interesanta un vērtīga par to, cik svarīgi būt kopā ar bērnu piedalīties viņa attīstībā, lai dienās, iespējams, bērns varētu pilnveidot savus talantus un realizēt savas radošās spējas.

Tāpēc mēs meklējam stāstu varoņus:

 
1.Meklējam mazo mākslinieku. Ja jūsu meita vai dēls brīnišķīgi zīmē un ir vērojams patiesi nenoliedzams talants, noteikti pastāstiet mums par to. Bērns var būt vecumā no 5-10 gadiem. Atsūtiet kādu bērna mākslas darba fotogrāfiju, mēs par to ļoti priecāsimies.
 
2.Meklējam mazo mūziķi. Ja jūsu meita vai dēls spēlē kādu mūzikas instrumentu un viņam tas īpaši padodas, iespējams jūsu mājās aug topošais komponists, neturiet to pie sevis, atklājiet to mums. Bērns var būt vecumā no 5-10 gadiem. 
 
3.Meklējam mazo sportistu. Varbūt jūsu meitai vai dēlam ir īpašas spējas kādā sporta veidā - mākslas vingrošanā, daiļslidošanā, futbolā, cīņas mākslā (jebkādā), arī pastāstiet. Bērns var būt vecumā no 5-10 gadiem. 
 
4.Meklējam mazo dejotāju. Iespējams jūsu meita vai dēls ir brīnišķīgs baletdejotājs, ir jau uzstājies uz Latvijas Nacionālās operas skatuves, varbūt jūsu meita vai dēls ir izcili sporta deju dejotāji, mēs labprāt par to pastāstītu citiem.
 
5.Meklējam mazo aktieri. Visi mazie reizēmšķiet lieli aktieri, taču mēs šoreiz meklējam bērnu, kurš patiesi darbojas kādā teātra pulciņā un pasniedzēji saka - iespējams dienās būs izcils skatuves mākslinieks, tas nozīmē, ka mēs meklējam tieši jūs un jūsu bērna stāstu, lai iedvesmotu citus lielām lietām.
 
6.Meklējam mazo zinātnieku. Vabūt jūsu meita vai dēls ir talantīgs izgudrotājs un dienām strādā pie tā, lai radītu tehnoloģisko brīnumu - pats saslēdz kopā vadiņus un rodas robotiņš. Tie, protams, ir tikai minējumi, taču mēs labprāt uzzinātu jūsu stāstu.
 
Stāstus gaidīšu savā e-pastā: kristine.virsnite@gmail.com, rakstiet un dalieties ar labo. Lūdzu, norādiet arī savu telefona numuru, lai varu ar jums sazināties un uzrakstiet nelielu stāstu par to, ar ko jūsu bērns nodarbojas, cik viņam gadu. Varbūt jūsu bērns vēl ir mazs, taču zināt kādu ģimeni, kurā aug mazais talants, pierunājiet viņus padalīties ar šo skaisto notikumu.
 
Filmēšanas laikus saskaņosim - iespējams kāda filmēšana notiks pie jums mājās, lai gan tik pat labi tā var notikt nodarbības vietā, uz kuru dodas jūsu bērns.
 
Gaidīšu vēstules! Mēs kopā noteikti iedvesmosim jaunos vecākus!