Māmiņdienas kruīzā ekskursija pa Stokholmu latviešu valodā!

Māmiņdienas kruīzā ekskursija pa Stokholmu latviešu valodā!

04. Mar 2014, 11:42 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Esam parūpējušies par Jūsu atpūtu ne tikai uz kuģa M/S Isabelle, bet arī Stokholmā. 12. maija rītā aicinām Jūs doties aizraujošā un izzinošā ekskursijā latviešu valodā kopā ar gidu, lai iepazītu Stokholmas krāšņākās un zināmākās vietas. Ekskursijas noslēgumā baudiet jauku pastaigu kopā ar ģimeni pa Stokholmas vecpilsētu. Piedalies arī Tu!

• Ekskursija pa Stokholmu latviešu valodā notiks 12.05.2014. Ekskursijai latviešu valodā norāde autobusa logā: "TALLINK LATVIA Sightseeing".

Cena par ekskursiju:

• Pieaugušajiem: 20.00 € / 14.06 LVL.
• Bērniem vecumā no 6-11 gadiem: 11.00 € / 7.73 LVL.
• Bērniem līdz 5 gadu vecumam: bez maksas.

PROGRAMMA EKSKURSIJAI PA STOKHOLMU

2 stundas ar autobusu un 1 stunda pastaigā pa vecpilsētu.

• Plkst. 10:30 kuģis pienāk Stokholmas ostā, Frihamnsterminalen, Magasin 2. Lūdzam nokāpt no kuģa laicīgi. Neaizmirstiet paņemt līdzi pasi, iekāpšanas karti un Stokholmas ekskursijas biļeti.

• Plkst. 10:45-11:00 pulcēšanās pie autobusa pie ieejas terminālā. Iekāpjot autobusā, Jums ir jāuzrāda pilsētas ekskursijas biļete.

• Plkst. 11:00 ekskursijas sākums. Izbraucot cauri vēstniecības rajonam un atsevišķiem nozīmīgākajiem Stokholmas kvartāliem, parādīsim Jums Stokholmas centru ar ieskatu vecpilsētā, kā arī citas skaistākās vietas Stokholmā. Iepazīsiet arī Fjällgatan, no kura paveras brīnišķīga pilsētas panorāma.

• Plkst. 13:00 pastaiga pa vecpilsētu gida vadībā.

• Plkst. 14:00 ekskursijas noslēgums vecpilsētā.

Svarīgi:

• Pasažieriem ostā jāatgriežas ne vēlāk kā plkst. 16:30.

• Kuģis uz Rīgu no Stokholmas ostas Frihamnsterminalen atiet plkst. 17:00.

• Pasažieri ir personiski atbildīgi par nokļūšanu atpakaļ ostā.

• Visi minētie pulksteņa laiki uzrādīti pēc vietējā (Zviedrijas) laika.

SABIEDRISKAIS TRANSPORTS STOKHOLMĀ

Lai nokļūtu atpakaļ Stokholmas ostā Frihamnsterminalen iesakām izmantot:

• Tallink autobusu – City Transfer Tallink Silja No Stokholmas Centrālās stacijas pilsētas centrā (pietura Vasagatan 16) uz Frihamnsterminalen. Autobusa biļetes var iegādāties pie autobusa vadītāja.

• Stokholmas pilsētas sabiedrisko transportu

– Autobuss Nr. 1: no pilsētas centra (pietura Hötorget) uz Frihamnsterminalen.

– Autobuss Nr. 76 (nekursē svētdienās un svētku dienās): no pilsētas centra (pieturas: Kungsträdgården; Karl XII:s torg; Slottsbacken) vai no Djurgården salas, uz kuras atrodas populārie muzeji un izklaides parki, (pietura Djurgårdsbron) uz Frihamnsterminalen.

– Metro: no pilsētas centra uz Frihamnsterminalen ar sarkano līniju T13. Jums jāizkāpj stacijā Gärdet, kura atrodas aptuveni 20 minūšu gājiena attālumā 
no Frihamnsterminalen.

Stokholmas sabiedriskā transporta biļetes var iegādāties:

– kuģa Informācijas centrā;

– speciālos biļešu automātos, kuri atrodas autobusu pieturās (lai iegādātos biļeti, nepieciešamas zviedru kronas vai kredītkarte).Autobusa biļetes nevar iegādāties pie autobusa vadītāja.

• Taksometru

Licenzētiem taksometriem ir dzeltena automašīnas numura zīme. Iesakām pirms brauciena vienoties ar taksometra vadītāju par paredzamo summu.

• Vai doties pastaigā

Ejot kājām, no pilsētas centra līdz Frihamnsterminalen var nokļūt aptuveni 40–60 minūtēs.

670 997 00, www.tallink.lv
AS Tallink Grupp rezervē tiesības veikt izmaiņas biļešu cenās, ekskursijas programmā, kursēšanas grafikā un maršrutos bez iepriekšēja brīdinājuma. Cenām ir informatīvs raksturs, tās var mainīties atkarībā no piedāvājuma un sezonas, valūtas svārstībām un cenu izmaiņām Stokholmas sabiedriskajā transportā. Stokholmas sabiedriskā transporta biļešu skaits uz kuģiem ir ierobežots. Tallink neuzņemas atbildību par sadarbības partneru sniegto pakalpojumu kvalitāti, 
cenu politiku un darba laikiem.

Šajā gadā ceļojumā dosimies ar M/S Isabelle, kas būs vēl ērtāks un plašāks ģimenēm, lai varat izbaudīt Māmiņu Kluba sagatavoto programmu no visas sirds!

IELĀDĒ CENU PIEDĀVĀJUMU ŠEIT->>>> 

Neaizmirsti minēt paroli MĀMIŅU KLUBS,lai tiktu piemērotas labākās cenas!

Maksājiet mazāk un saņemiet jūras ceļojumu pieredzi par visiem 100%. Izdevīgi pirkumi kuģa veikalos, gardas maltītes un atspirdzinoši dzērieni restorānos un bāros, dejas dzīvās mūzikas pavadībā un diskotēkā, dziesmas un jautrība karaoke, spēles un loterija ar lieliskām balvām, kā arī grandioza šova programma. 

Uz kuģa ikviens gūst pozitīvas emocijas!
meiva meiva 05. Mar 2014, 13:56 zaneLe

ja mazais slingā, tad jāmaksā ☹ tā pat kā tad, ja mazais pie rokas. Uzsvars ir likts uz ratiņiem. 😀

Paldies par piezīmi, šis tiešām ir izdevīgi māmiņām izmantot!

04. Mar 2014, 12:15 picemone

tieši tā.