Māmiņas, kam matu mazgāšana mazulim ir patiess  pasaules gals.

Māmiņas, kam matu mazgāšana mazulim ir patiess pasaules gals.

22. Jul 2013, 09:19 nosiguldas nosiguldas

Neiedziļinoties senā pagātnē, gribu tikai minēt ka Katrīnei ir 5. gadi un mati mums ir līdz viduklim. Katrīnei ļoti patīk viņas garie mati, viņa tad spoguļojas un saka, ka ir līdzīga Salātlapiņai. Vis jau būtu labi, ja ne matu mazgāšana, viņa ļoti pacietīgi sēž, kad taisam frizūras, bet kad pienāk svētdiena un iet runa par matu mazgāšanu, seja savelkas un birst asaras.

MAN BAIL KA ŪDENTIŅŠ MAN NODARĪS PĀRI. 

Ko tik neesmu izmēģinājusi, gan matu mazgāšanu no priekšas ar dvieli uz sejas, gan uz atpakaļu, gan guļus gultā un galvu atliektu pāri malai. Visam ir tikai viens iznākums, histēriska raudāšana un Katrīne trīc kā apses lapa.

Kad meitenes pieteicās uz matu mazgāšanas cepurītes testu, es to kaut kā palaidu garām, bet pēc vienas mammas raksta nolēmu, ka tā iespējams ir izeja arī mums. Vienā veikalā, otrā, šo cepurīti atrast man neizdevās.

Tad nu forumā geeiitte piedāvāja, vai kādai no māmiņām nav nepieciešams šis jaukais produkts un man palaimējās kļūt par tā ieguvēju. PALDIES LIELS TEV.

Nevaru Jums izstāstīt, kas tas par atvieglojumu, Katrīne ar prieku uzlika cepurīti, kas fiksējas ar kniedīti. Matus izmazgājām bez nevienas asaras. Tas bija ko vērts. Beidzot arī mēs esam atradušas veidu kā bez raudāšanas izmazgāt matiņus. 

čabule čabule 22. Jul 2013, 16:56

Varbūt viņai nepatīk, ka ūdens tek gar ausīm.. tā ir mana problēma, kas saglabājusies no bērnības- matus ļoti riebjas mazgāt, jo tā sajūta, kad ūdens tek gar ausīm ir briesmīga.. it kā pašai liekas smieklīgi tagad- izmazgāju un viss, bet bērnībā arī taisīju histērijas.. un pie friziera arī vēl šobrīd tā sajūta ir saasināta, ja 'matus mazgāju pati-vismaz varu kotrolēt to ūdeni, bet ja to dara kāds cits- ārprāts..
Cerams, ka šī dīvainība manai mazulei neiedzims 😀

nosiguldas nosiguldas 22. Jul 2013, 10:00 pienene28

noteikti noderēs, jo mums histērijas bija tādas ko vārdiem nevaru izstāstīt.