Viss labais kādreiz beidzas, bet - tikai ne Māmiņu Klubā! Pie mums viss labais tikai turpinās!
MĀMIŅU KLUBS UZSĀK
MĀMIŅU - REPORTIERU
JAUNO ATLASI!!
Kā kļūt par reportieri? Vienkārši! Nē, tas ir pat ĻOTI vienkārši!
Piemēram, ejot pa ielu esi pamanījusi neparastu izkārtni, ēku, kas sen jau nojaucama, jaunu rotaļu laukumu bērniem, vai arī.. Kaut ko, kas piesaista tavu uzmanību. Nofotografē redzēto, uzraksti par to un iesūti mums!
Vai arī, veikalā esi pamanījusi tādas kārtīgas atlaides, izpārdošanas vai interesantus, izdevīgus piedāvājumus! Lūk, esi sapirkusies un gatava padalīties informācijā arī ar mums.
Vai arī - tev piezvanīja draudzene un izstāstīja nu kaut ko tāaaaadu! Pastāsti par to mums!
Vai varbūt tu esi bijus poliklīnikā, vai izbaudījusi piedzīvojumus sabiedriskajā transportā..
Variantu ir ļoti daudz, galvenais noteikums - informācijai jābūt aktuālai. To, ko esi redzējusi, dzirdējusi, jāiesūta nedēļas laikā. Tēma - jebkura, tātad - brīva izvēle.
Katra reportāža piedalās konkursā. Konkurss ir spēkā līdz 1.septembrim ieskaitot. Līdz 1.septembrim jāiesūta, VISMAZ 3 reportāžas.
Kā iesūtīt blogu?
1) Iesūti savu reportāžu caur podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"!
3) Izvēlies sadaļu - Mazulis un tagus Konkursi, Māmiņa-Reportiere
4) Spiežam SAGLABĀT un stāstiņš ieceļos portālā!
TRĪS
pašu interesantāko reportāžu autores
saņems dāvanu grozu no
AS "Dobeles dzirnavnieks"!
Rauga pankūkas
508 g, maisījums mīklas pagatavošanai
Pagatavošana
- Traukā ielej 400–500 ml silta ūdens un pievieno šķīstošo raugu (mazā paciņa). Visu samaisa un pievieno maisījumu (lielā paciņa).
- Mīklu raudzē siltā vietā aptuveni 40–60 min.
- Pankūkas cep sakarsētā, ietaukotā pannā. Pasniedz ar augļiem, ogām, ievārījumu, medu vai krējumu.
Pica
400 g, maisījums mīklas pagatavošana
Pagatavošana
- Maisījumu ieber traukā, pievieno 220 ml (nedaudz vairāk par vienu glāzi) auksta ūdens un 40 g augu eļļas.
- Samīca viendabīgas konsistences mīklu un atpūtina to 10 minūtes.
- Mīklu izveltnē plānā kārtiņā, virsū kārto savas iecienītākās picas sastāvdaļas un cep 210–230°C temperatūrā 15–20 minūtes.
No vienas paciņas var pagatavot 4 apaļas picas 20–24 cm diametrā.
Rīsi gargraudu
1 kg kastīte (8 x 125 g),
500 g kastīte (4 x 125 g),
1 kg polipropilēna paciņa,
500 g polipropilēna paciņa
Baltie gargraudu rīsi ir visvairāk patērētie rīsi pasaulē. Tie ir slīpēti, tādēļ dzidri un sniegbalti. Šos rīsus var izmantot gan desertu un salātu, gan dažādu otro ēdienu pagatavošanai.
Kama, 400grami
Kama milti ir viens no senākajiem igauņu nacionālajiem produktiem, un tā gatavošanas tradīcijas kaimiņu valstī pazīstamas jau vairāku gadsimtu garumā. Pienācis laiks arī mums – latviešiem – iepazīt šo produktu tuvāk.
Kviešu milti Ekstra
1 kg / 2 kg, augstākā labuma kviešu milti
Cornetti rigati
500 g
Pasta radziņu formā no 100% cieto kviešu mannas.
Puntine grandi
500 g
Pasta rīsu graudu formā no 100% cieto kviešu mannas. Īpaši piemērota dažādos salātos un zupās.
Svētku kūkas maisījums
Izvēloties uzvarētājus, ņemsim vērā reportāžu kvalitāti, informācijas pasniegšanas veidu, kā arī reportāžas skatījumu skaitu, atsauksmes, komentārus portālā.
www.dzirnavnieks.lv