Māksla, kas neprasa uzkopšanu

Māksla, kas neprasa uzkopšanu

23. Apr 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tāfeles krītiņu paliekas paklājā. Vaska krītiņu zīmējumi uz sienām.. Mākslinieciskās aktivitātes ikvienā mājā, kurā aug bērni, reizēm ir neiedomājamas. Ja gribi savam mazajam māksliniekam iemācīt būt radošam bez bardaka, izmēģiniet šo! Te nav nekā sarežģīta, un zīmēt arī neko nevajadzēs, bet krāsu prieks būs patiesi baudāms.

Radoša darbošanās ir kas brīnišķīgs, sevišķi, ja tev nav laika nedz zīmēšanai, nedz visa savākšanai un sakārtošanai pēc zīmēšanas. Uzbūvē taureni kopā ar bērnu. Pirmsskolnieks par Pikaso var kļūt ne tikai zīmējot, bet arī darbojoties, izmantojot krāsainas lietas, kā šajā gadījumā. Taureņa spārni var būt dažādi, jāprot vien savienot klucīšus savā starpā.

Tā būs interesanta, pozitīva pieredze, ko gūsiet abi. Pie tam, izmēģinot, kā pagatavot vienu tauriņu, noteikti gribēsies uzbūvēt vēl kādu.

Taureņa būvēšana būs piemērotāka arī iesācējiem, kas ar LEGO DUPLO vēl tikai iepazīstas. Viņiem tas būs kas nebijis, jo būs uzskatāmi redzams - no klucīšiem var pagatavot ne tikai tornīšus.
20160405085321-38544.jpg

No LEGO DUPLO  klucīšiem var pagatavot tik daudz!

Māmiņu Klubs