Lodger Cocooner kokvilnas slinga testi! Gaidām pieteikumus!

Lodger Cocooner kokvilnas slinga testi! Gaidām pieteikumus!

05. Jun 2018, 10:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Atklāj pasauli kopā ar savu mazuli!

Neatkarīgi no tā, vai tu ar savu ģimeni dodies uz zooloģisko dārzu vai pavadi ar to kopā atvaļinājumu, slingā tavs mazulis vienmēr būs tev blakus, kas ļaus jums abiem atklāt pasauli. Pateicoties  Cocooner slingam tavs mazulis vienmēr būs tavu sirdspukstu tuvumā un tavas rokas vienmēr būs brīvas. Ļoti ērti, ceļojot kopā ar vairākiem bērniem. Turklāt slings ir lielisks aizvietotājs ratiņiem pastaigu laikā.

Lielisks slings ceļošanai

  • Vienkārši pārnēsājams tavā ceļojuma somā
  • Viegla un elpojoša 100% mitrumu uzsūcoša kokvilna
  • Nodrošina ērtu pārvietošanos; arī tajās vietās, kuras ir grūti izbraukt ar ratiņiem
  • Ērts iekāpšanas laikā un esot lidmašīnā
  • Ērti pārvietoties sabiedriskā transportā

Ērti tev un tavam mazulim

  1. Lielisks atbalsts tavai mugurai, pateicoties platām un mīkstām slinga saitēm
  2. Ērts mazuļa pārnēsāšanai un arī pašam mazulim
  3. Mīkstas malas mazuļa ceļgalu zonā
  4. Ergonomiska M jeb "vardītes" pozīcija
  5. Lielisks galvas atbalsts

Ergonomisks slings

Cocooner slings veicina mazuļa pareizas stājas attīstību, kā arī nodrošina dabisku mazuļa pozu. Pateicoties slinga apakšējās daļas atbalstam, mazulis esot slingā ieņem ergonomisku M jeb "vardītes" pozīciju.  

Slings

Cocooner ir slings hibrīds, kas nozīmē to, ka tas apvieno gan austā slinga, gan arī elastīgā slinga priekšrocības. Slings ir izgatavots no dubulta slāņa kokvilnas, kas padara šo slingu īpaši piemērotu tavam ķermenim, gluži kā austais slings. Adītā kokvilna stiepjas garumā nevis platumā, kas attiecīgi ļauj slingu pielāgot tavam vai tava partnera ķermenim. Cocooner slings apvieno sevī svarīgākās slinga priekšrocības.

Tuvāk sirdij

Jaundzimušie bērniņi vēlas redzēt, just un sajust savus vecākus, jo tikai vecāki var sniegt savam mazulim drošības un uzticības sajūtu.

Pirmajos mazuļa dzīves mēnešos ir liela nozīme tieši fiziskajam kontaktam. Tieši ādas pieskārieni palīdz veidot kontaktu ar mazuli. Tas pozitīvi ietekmē tava mazuļa fizisko, intelektuālo un emocionālo attīstību. Tas nebūt nenozīmē, ka mazulis ir jānēsā rokās visas dienas garumā. Mazuļa pārnēsāšana slingā nodrošinās spēcīgu saikni starp vecākiem un mazuļiem, kā arī veicinās to.

Lizet Greve, Zoe un Vic māmiņa: "Tas ir tik jauki, kad tu vari turēt savu mazuli savā tuvumā un tajā pašā laikā būt ar brīvām rokām. Tas ir īpaši noderīgi, kad blakus tev ir otrs bērniņš, kas ir aktīvs skrējējs :)".

Ērti lietot, arī iesācējiem

Cocooner slings ir ērti sasienams. Tu vari siet un praktizēt siešanas tehniku, skatoties Youtube video materiālus. Praktizē spoguļa priekšā un īsā laikā iemācīsies sasiet slingu pareizi, kas ļaus tev pielietot tavas prasmes bez īpašas piepūles jebkurā vietā un jebkurā laikā - zooloģiskajā dārzā, stāvvietā vai restorāna vidū.

Kā pieteikties testiem?

Sūti pieteikuma vēstulīti produktutesti@maminuklubs.lv, norādot, kāpēc vēlies testēt, cik vecs ir mazulītis un atsūti arī kontaktinformāciju:

  • Vārds, uzvārds;
  • Piegādes adrese (piegāde ir kurjerdienesta darba laikā, līdz ar to vēlama tā adrese, kur saņēmējs atrodas darba dienas laikā);
  • Kontakttālrunis.