Lodger bunker guļammaiss – lieliska izvēle mūsdienīgiem vecākiem

Lodger bunker guļammaiss – lieliska izvēle mūsdienīgiem vecākiem

25. Oct 2017, 11:12 natanma natanma

Lai gan daudzkārt no draudzenēm biju dzirdējusi pozitīvas atsauksmes par Lodger bunkerīšiem, šo pirkumu līdz šim biju atstājusi citai reizei. Taču šoreiz, pateicoties Māmiņu Klubam, mums bija iespēja bunkerīti izmēģināt pašiem. Tā teikt, labāk vienreiz izmēģināt pašam, nekā 10-reiz dzirdēt citu viedokļus.

Marisam nesen apritēja 7 mēneši, un šis ir viņa pirmais rudens. Tā kā dēliņš ir mūsu pirmais bērniņš, man bija radušies daudzi jautājumi, kā gan vislabāk un optimālāk viņu ģērbt laikā, kad gaiss laukā kļūst vēsāks. Mani galvenie kritēriji bērna ģērbšanai ir:

  • Lai bērnam būtu silti;
  • Lai viņš nesvīstu;
  • Lai rudens un ziemas vēji netiktu klāt;
  • Lai bērnu varētu apģērbt ātri un izpaliktu lieka tuntuļošanās.

Pēc pirmās nedēļas, kad mūsu mājās ienācis Lodger bunker guļammaiss, varu droši apgalvot, ka bunkerītis visus šos kritērijus izpilda par 100%. Piedevām, esam to paguvuši izmēģināt arī šī rudens pirmajos mīnusos.

Jo īpaši to novērtēju reizēs, kad nepieciešams aiziet uz veikalu – bērnu viegli apģērbju, ietinu Lodger bunkerā un, aizejot uz veikalu, atliek vien bunkerīti atvērt, un bērniņam nav karsti. Atšķirībā no tīstīšanas  kombinezonos un biezās drēbītēs, kurās bērns, ieejot telpās, uzreiz ir sasvīdis, Lodger guļammaiss ir elpojošs, viegli atverams, aizverams, tātad, mamma var viegli pielāgoties temperatūrai telpās un laukā, lai bērniņš justos ērti un komfortabli.

20171024213007-33908.jpg

Bukeru esam paguvuši izmēģināt arī pastaigā gar jūras krastu. Tagad, oktobra beigās, laiks vairs nelutina ar lieliem plusiem, un jūtas krastā vējš par sevi liek manīt jo īpaši. Savukārt bunkerā Mariss jūras gluži kā kūniņa mammas vēderā – dēlam ir silti un vējš arī netiek klāt. Ar speciāli iestrādātajām aukliņām viegli noregulēju guļammaisa kapucīti, savelkot to ciešāk, un izbaudījām burvīgu pastaigu par spīti laikapstākļiem.

20171024213044-59612.jpg

20171024212850-58089.jpg

20171024213413-86821.jpg

Lai gan Marisam ir iestrādājies jau ierasts dienas režīms un parasti lielajā pastaigā dodamies vienā noteiktā laikā, gadās arī izņēmumi. Tāpēc varu bez bēdām dēliņu apģērbt pastaigai arī tad, kad viņš ir aizmidzis. Iepriekš mocījos, cenšoties iemigušo bērnu iedabūt kombinezonā, un ne vienmēr tas izdevās tik veiksmīgi kā gribētos, proti, Mariss pamodās. Taču ar Lodger bunkerīti ir pavisam vienkārši – ieceļu dēliņu guļammaisā un, mazulītim netraucējot, bunkerīti varu pavisam mierīgi aizvērt un ielikt mazo ratos.

Lodger bunker guļammaiss sastāv no divām daļām – atsevišķi var izmantot vai nu tikai ārējo slāni, vai arī iekšējo, vai arī abus vienlaikus, kas bērnam garantē siltumu pat visaukstākajās un vējainākajās dienās.

20171024212929-14818.jpg

20171024213115-35431.jpg

Ļoti novērtējam guļammaisa patīkamo un maigo materiālu un to, ka ir padomāts, lai bunkerīti varētu izmantot arī tad, kad bērniņš tiek pārvadāts ar auto, vai jau izmanto sporta ratu daļu, jo to iespējams iesprādzēt ar 3 vai 5 punktu drošības vietām. Tāpēc, lai bērniņam nebūtu auksti, ieklāju guļammaisu autokrēsliņā, izvelkot starp speciāli iestrādātajām atverītēm drošības jostas, un varējām doties ceļā. Lai mašīnā Marisam nebūtu karsti, atlika vien atvērt bunkerīti.

Ja tagad dotos uz dzemdību namu, Lodger bunker guļammaisu noteikti ņemtu līdzi, jo tas būtu ļoti ērts, dodoties ar mazulīti pirmajā braucienā no dzemdību iestādes uz mājām.