Piesakies LIVOL® MONO EKSTRA SuperKALCIJA testiem!

Piesakies LIVOL® MONO EKSTRA SuperKALCIJA testiem!

18. Oct 2013, 12:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ir tik daudz dzirdēts par kalcija un D vitamīna nozīmību organismā, taču kā nodrošināt šo vitamīnu pietiekamu uzņemšanu?

Pirmajā dzīves gadā lielākā daļa mazuļu pārtiek no māmiņas piena, ar ko tiek saņemti visi nepieciešamie vitamīni un minerālvielas. Taču, kad māmiņa bēbīti beidz zīdīt, jāsāk rūpīgāk sekot tam, lai mazais saņemtu visu pilnvērtīgai attīstībai nepieciešamo, jo, kā zināms, tieši pirmo dzīves gadu laikā mūsu bērnu kauli aug ļoti strauji. Lai bērna kauli un zobi kļūtu stiprāki un veselāki, jāuzņem kalcijs un D vitamīns. D vitamīns palīdz kalcijam labāk uzsūkties organismā.

Piesakies testiem!

Lai pieteiktos produkta testiem, sūti pieteikumu testiem uz kristine@maminuklubs.lv!

Atgādinām, ka testējot produktu, 2 nedēļu laikā tev būs jāsniedz atsauksmes!

 20131018123503-80613.jpg

LIVOL® MONO EKSTRA SuperKALCIJS Bērniem un pieaugušajiem + magnijs, D3 un K vitamīni 

60 garšīgas košļājamas tabletes ar augļu garšu bērniem un pieaugušajiem

LIVOL® MONO EKSTRA SuperKALCIJS ir jaunas, garšīgas košļājamas kalcija tabletes ar augstu kalcija saturu papildinātu ar magniju, D3 un K vitamīniem. Kalcijs un magnijs palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu, veicina normālu muskuļu darbību, svarīgs kaulu un zobu veselības uzturēšanai. Magnijs palīdz samazināt nogurumu un nespēku, veicina normālu nervu sistēmas darbību. K vitamīns sekmē normālu asinsreci un palīdz uzturēt kaulu veselību. Jaunais sastāvs nodrošina organisma vajadzības pēc kalcija un D3 vitamīna, kas nepieciešams bērnu kaulu normālai augšanai un attīstībai un palīdz uzturēt kaulu veselību pieaugušajiem. Labs papildinājums ikdienas multivitamīniem!

Devas un lietošana: 3 košļājamās tabletes dienā vai pēc ārsta norādījumiem. Maziem bērniem ieteicams tableti pirms lietošanas sasmalcināt un sajaukt ar ēdienu. Īpaši ieteicams cilvēkiem, kuri nelieto vai maz lieto piena produktus ikdienas uzturā, pie palielinātas fiziskās slodzes,  atveseļošanās laikā. 

Uztura bagātinātājs ar saldinātāju

Sastāvs:  

3 tabletes (ieteicamā dienas deva) satur:

 

IDD*

Kalciju (kalcija karbonāts)

700mg

88%

Magniju (magnija hidroksīds)

85mg

23%

D3 vitamīnu (holekalciferols)

10µg/400SV

200%

K vitamīnu (fitomenadions)

30µg

40%

% no IDD (ieteicamās dienas devas)

www.vitamini.lv

Liene Krúza Liene Krúza 18. Oct 2013, 16:10

O ja,sitas Gabrielai loti patika un garsoja. Sukaja ka konfektes.
Labprat jau pieteiktos atkartoti notestet,bet nekad jau nepaveicas😉