Lieliska vieta lieliskām ballītēm - bērnu ballīšu vieta "Uzsmaidam"

Lieliska vieta lieliskām ballītēm - bērnu ballīšu vieta "Uzsmaidam"

08. Aug 2019, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tu noteikti apjaut, ka bezrūpīgi bērnu smiekli un patiess prieks mūsdienās ir lielākā vērtība. Tāpēc ļauj bērnu ballīšu vietai “Uzsmaidam” kļūt par daļu no jūsu emocijām un nodrošināt vislabāko un neaizmirstamāko bērnu ballīti. Bērniem noteikti patiks!

“Uzsmaidam” piedāvājumā ietilpst vienlaicīgi divas mājīgas telpas ar kopējo platību 52m2, kurās varēsiet sarīkot jautrāko ballīti, kāda jūsu bērniem līdz šim bijusi!

Ballīšu pirmā telpa ir īsta bērnu paradīze ar bumbu baseinu, spēļu māju ar slidkalniņu, galda spēlēm, bērnu telti, rotaļlietām, tāfeli un citām izklaides iespējām bērniem, savukārt otrajā telpā atradīsiet vecāku atpūtas stūrīti, kurā piesēst, kamēr bērni rotaļājas, kā arī vietu svētku galdam, fotostūrīti. Papildus šīm divām telpām ballīšu vietā “Uzsmaidam” ir arī papildu telpa uzkodu un dzērienu pagatavošanai ar kafijas automātu.

“Uzsmaidam” ir finansiāli izdevīga ballīšu vieta, jo 3 stundu ilga ballīte darba dienās izmaksās 80 eiro, savukārt brīvdienās, piektdienās un svētku dienās – 100 eiro par 3 stundām. Cenā nav iekļauti ballīšu vadītāji un fotogrāfi, tomēr, ja tādu vēlaties, varat piemeklēt un uzaicināt uz svinībām, taču, ja nevēlaties tērēt laiku animatoru meklēšanai, “Uzsmaidam” komanda to palīdzēs noorganizēt. Arī fotogrāfs, ja nepieciešams, par papildus samaksu ir gatavs iemūžināt jūsu lielisko ballīti. 
 

Kārtīgai ballītei jābūt tādai, kas paliek atmiņā, tāpēc, ņemot vērā pieredzi, ka īstas ballītes nav īsākas par 3 stundām, minimālais ballīšu vietas īres laiks ir 3 stundas. Taču, ja vēlies uzrīkot miniballīti, dod ziņu “Uzsmaidi”, jo par visu iespējams vienoties – arī par īsāku laika periodu!


Bērnu ballīšu vietas “Uzsmaidam” pieejamie laiki: 10.00-13.00; 14.00-17.00; 18.00-21.00.

“Uzsmaidam” priekšrocība – plašais stāvlaukums, kas nozīmē, ka automašīnas novietošana svinību laikā problēmas nesagādās, piedevām, tā ir bez maksas!


Radās kādi jautājumi? Pieļaujam, ka daži no taviem jautājumiem palika neatbildēti, tāpēc droši sazinies ar “Uzsmaidam” komandu Facebook vai Instagram, vai arī zvanot pa zemāk norādītajiem tālruņa numuriem!

Ja vēlaties veikt ballītes rezervāciju, ko iesakām darīt pēc iespējas savlaicīgāk, zvani jau tagad!

 

Bērnu ballīšu vieta "Uzsmaidam"

Rīgas Kinostudijas telpās, Šmerļa ielā 3, Rīgā

Tālruņi: 22325013; 27102615

E-pasts: info.uzsmaidam@gmail.com

Facebook: @uzsmaidam

Instagram: @uzsmaidam_

 

Karl Hazelius Karl Hazelius 11. Aug 2020, 14:04

Varu rekomendēt pameklet šeit:

Animatoru pakalpojumi - https://www.anydo.lv/lv/category/animatoru-pakalpojumi

Svētku organizēšana - https://www.anydo.lv/lv/category/svetku-organizesana

AnyDo.lv - tas ir online serviss privāto speciālistu meklējumos sadzīves un biznesa uzdevumu risinājumiem. Vietne apvieno pakalpojumu pasūtītājus un kompetentus izpildītājus.

Varat būt kā izpilditājs, kā ari pasūtīt kaut kadu izpildītāju mājas un biznesa uzdevumiem: amatnieku, celtnieku, apkopēju, kurjeru, auklītes tas ir ērts veids, kā ātri pasūtīt jebkuru pakalpojumu.