Lielā Pastaiga-4: Ieskaties, kādās rotaļās iesim 26.maijā Ķīpsalā

Lielā Pastaiga-4: Ieskaties, kādās rotaļās iesim 26.maijā Ķīpsalā

24. May 2013, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nu pat kā esam atgriezušies no Māmiņdienas kruīza, bet tūliņ tūliņ mūs gaida jau jauns, grandiozs pasākums - 26.maijā būs nu jau tradicionālā, pēc kārtas jau ceturtā LIELĀ PASTAIGA!

Pastaigas būtība ir tāda, ka vienā un tai pat dienā, vienā un tai pat laikā (12:00) tiekas māmiņas noteiktā vietā, lai iepazītos, komunicētu un atrastu jaunus draugus.

Arī šajā gadā būs tieši tā: tiekamies svētdienā, 25.maijā, 12:00 katrs savā rajonā vai pilsētā, bet jau plkst. 13:00 gaidām jūs pie halles Ķīpsalā, kur notiks Bērnu pasaules izstāde. Viena stunda tiek veltīta tieši mums - Māmiņu Klubam!

„Ludo” spēļu bode piedāvās māmiņām, tētiem un lielajiem brāļiem un māsām (tiem, kuri nesēž ratiņos) mazliet padarboties un papriecāties uzspēlējot dažādas āra spēles. Būs gan aši izveidoto komandu spēles, gan divatā spēlējamas.

1)      Coxi Bola ir aizraujoša un viegla bumbas mešanas spēle. Laba ideja ģimenes spēlei. Šādu spēli katra māmiņa var izveidot mājās pati, kaut vai no mazuļa auduma autiņiem :)  jautri un vienkārši.

 

 

2)    Spin Lader ir īsta komandu spēle – kurš kuru pārspēs precizitātē un veiklībā. Atraktīva un vienkārša spēle, kura patiks gan lieliem, gan maziem. Spēlē piedalās 2 spēlētaji vai 2 komandas. Spēles mērķis ir sasniegt precīzi 21 punktu. Spēles intresantākā daļa ir tās metamie komponenti, tās ir bumbas kuras ir savienotas ar striķi.

 


3)  Drop in hood -jautra šautriņu tipa spēle, tikai daudz drošāka un piemērotāka bērniem. Spēles princips līdzīgs kā šautriņu spēlei vai bultu spēlēt, tikai šeit tiek mesta bulta ar bumbu – punktus saņem precīzākais metējs.

4)  Number Kubbs patiks visiem boulinga tipa spēļu cienītājiem. Ciparu Kubb ir spēle, kurā ir jānogāž koka figūras, lai iegūtu pēc iespējas vairāk punktu. Ciparu Kubb ir spēle, kuru var spēlēt arī viens. Koka figūras ar skaitļiem izkārto noteiktā secībā. Spēlētājs stāv 5 metrus no figūrām un met ar koka sprunguļiem. Ja spēlētājs apgāž vienu figūru, tad iegūst tik punktus, cik ir uzzīmēti augšpusē. Savukārt ja apgāž vairāk par vienu figūru, tad iegūst tik punktus, cik ir nokritušas.

5)  Petanque (Petanka) - bumbu mešanas spēle, kas jau izsenis ir pazīstama ķkā jautra brīvdabas spēle. Francijā ļoti populāra. Nu jau arī Latvijā ir sava petankas federācija, tā kā ir pēdējais laiks apgūt šo jauko spēli. Ja pavisam vienkārši ir jāpastāsta, tad bumbiņas jāmēģina mest iespējami tuvu mazajai bumbiņai – kurš tuvāk trāpa, tas ir uzvarējis. Vienkārši, vai ne? :) Šoreiz gan spēlēsim bērniem drošo variantu Petanka Kids –  ar ūdeni pildīto plastmasas bumbu spēli.

Tiksimies 26.maijā

plkst 13.00 Ķīpsalā!

www.prataspeles.lv

Spēlē. Domā. Izbaudi.

20130516093513-50043.jpg

Sīkāk par pasākumu lasiet Šeit

Apspriežam Lielo Pastaigu 4 Šeit

 

LIELO PASTAIGU-4

atbalsta

Huggies mitrās salvetes

 

20130404094626-58643.jpg

 

20130404103525-29854.jpg