LEGO DUPLO - konstruktors pašiem mazākajiem

LEGO DUPLO - konstruktors pašiem mazākajiem

09. Oct 2013, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kas ir LEGO DUPLO?

LEGO DUPLO — tā ir rotaļlietu sērija pašiem mazākajiem, tā izstrādāta, lai mazie iemācītos rīkoties ar klucīšiem un attīstītu sīko motoriku. Ar LEGO DUPLPO komplektiem bērni var uzzināt vairāk par apkārtējo pasauli. Rotaļājoties mazulis veido dzīves situācijas, mācās izmantot savu iztēli.

LEGO uzņēmums radies Dānijā, un savu nosaukumu ieguvis pateicoties vārdu "leg" un "godt" apvienojumiem, kas burtiskā nozīmē ir "rotaļāties pareizi". Tas nepavisam nenozīmē, ka LEGO konstruktoru lietošana piedāvā tikai noteiktus spēles nosacījumus.

Kāda vecuma bērniem der LEGO DUPLO?

Interesantie LEGO DUPLO vienā mirklī pārvēršas pašās mīļākajās bērna rotaļlietās. Rotaļāties ar tiem bērni var jau no 2 gadu vecuma. Un rotaļas ar LEGO DUPLO var aizraut arī vecākus bērniņus.

Iedomājieties, cik daudz sižetu iespējams izspēlēt aizraujošajā LEGO DUPLO pasaulē! Slimnīca, veterinārā klīnika, zoodārzs, ugunsdzēsēju depo, lidosta, ferma, policijas iecirknis un dzelzceļās - DUPLO komplektu dažādība nebeidz pārsteigt! Turklāt, LEGO DUPLO zvaigžņu karu komplektus un jebkurus citus LEGO komplektus iespējams atrast teju jebkurā lielveikalā vai bērnu preču veikalā.

LEGO DUPLO konstruktori pazīstami visā plašajā pasaulē. Šīs dāņu produkcijas pozitīvās puses varētu uzskaitīt ilgi. Vecāki, kā vienu no svarīgākajiem aspektiem, iegādājoties LEGO, vienmēr min tieši kvalitāti. LEGO DUPLO konstruktori nepiekāpjas kvalitātes ziņā apšaubāmai produkcijai, un atšķirībā no parastiem konstruktoriem, šiem ir daudz un dažādas īpašības. Galvenā no tām - izmērs. LEGO DUPLO klucīši, atšķirībā, piemēram, no LEGO NINJAGO, ir lielāki, ar tiem, bez problēmām, galā tiek arī pavisam maziņas rociņas! Tātad - LEGO ir padomājis gan par maziem, gan par lieliem!

LEGO DUPLO - neapšaubāma kvalitāte!

Kur slēpjas produkcijas kvalitāte? Ir padomāts par bērnu drošību un ērtībām, klucīši ir košās krāsās, rotaļlietu līnijas ir pārdomātas, iespējams izspēlēt ļoti lielu skaitu sižetu. Un, runājot par LEGO DUPLO, jāsaka, ka šīs sērijas konstruktori ir salīdzinoši vienkārši. Minifigūriņas nelokās, tajās ir mazāk kustību elementu, jo tie pavisam maziem bērniņiem nav vēl vajadzīgi. Bērnam augot, iespējams izvēlēties viņa vecumam un attīstībai piemērotus konstruktorus no LEGO. Detaļu savienošana, izjaukšana paver bērnā īstu radošumu, šis process ļauj bērnam fantazēt. Bērns kopā ar LEGO var eksperimentēt un radīt pats savām rokām savu pasauli, nebaidoties pieļaut tās radīšanā kļūdas.

LEGO DUPLO piedāvā deviņus dažādu konstruktoru veidus. Iegādājoties bērnam tāda veida klucīšus, jāatceras, ka mazuļi vēl tikai sāk iepazīt pasauli, un jārada viņiem šim procesam atbilstoši apstākļi, kas būtu tādi, lai bērnam būtu iespējas katru dienu atklāt ko jaunu.

Ļausim bērniem augt un priecāties par pašu radīto!

Māmiņu Klubs

20130918140501-57387.jpg

IELĀDĒ LEGO KATALOGU ŠEIT!