Latvijas dzimšanas dienas noskaņās

Latvijas dzimšanas dienas noskaņās

31. Oct 2016, 09:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Novembris ir Latvijas dzimšanas dienas mēnesis, kad, neskatoties uz tumšajiem vakariem, izjūtam īpašu, patriotisku noskaņu.

Piedzīvojot svētkus 11. un 18. novembrī, ejot lāpu gājienā, liekot svecītes Latvijas kontūrā, apmeklējot svētku pasākumus un ar labajiem darbiem gatavojoties Latvijas simtgadei, varam ne tikai dvēseliski izjust piederību Latvijai, bet arī ar savu rīcību to parādīt. Svētkus rada ne tikai mūsu iekšējā noskaņa, bet arī ārējais noformējums – plīvo sarkanbaltsarkanais karogs un rotājumos redzama Latvijas kontūra. Mēs sapošam māju, rotājam ar Latvijas simboliem, pucējamies un saviem mīļajiem dāvinām sirsnīgas un personiskas Latviju raksturojošu dāvanas.

20161025112221-96962.jpg

Uzrunā pasauli, izsakoties bez vārdiem

Meklējot idejas svētku noskaņas radīšanai un sarūpējot personiskas un oriģinālas dāvanas savējiem vai cilvēkiem, kuru patriotiskie darbi mūs saviļņo un aizkustina, vislabākā izvēle ir uzvelckreklu.lv oriģinālie un patriotiskie piedāvājumi. Tie ir lielisks veids, kā uzrunāt pasauli, izsakoties pat bez vārdiem. Uz svētku pasākumiem iespējams doties īpašos Latvijas dizaina kreklos, uz kuriem redzama Latvijas kontūra, stilizētas Lāčplēša ausis, Austras koka zīme, auseklītis un bērniem mīļi krekliņi ar kaķīti, kurš tur Latvijas karogu, Latvijas kontūru ar sirsniņu, mīlestības vārdiem Latvijai. Krekli piemēroti kā bērniem, tā sievietēm un vīriešiem – katrs var atrast savai gaumei tīkamo – T-kreklu, kreklu ar īsām vai garām rokām. Apdrukas pieejamas vairāk nekā 1000, bet ir iespēja ļauties fantāzijas lidojumam un īstenot savas skaistākās idejas Latvijas noskaņās. Šos kreklus iespējams sarūpēt kā dāvanu saviem mīļajiem – vecāki var uzdāvināt meitiņai vai dēlam, bet bērni saviem vecākiem. Ļoti vienojoši izskatās ģimene, kas, dodoties uz pasākumu, ir ģērbusies saskaņoti, un arī valsts svētki ir īpaša iespēja, to izdarīt skaisti un sirsnīgi – sagādājot prieku ne tikai sev, bet arī apkārtējiem.

20161025112231-51390.jpg

Dodoties uz svētku pasākumiem, kas bieži notiek ārā, līdzi var ņemt īpašo āram piemēroto krūzīti, uz kuras attēlota Latvijas kontūra vai skaists “Mana mīļā Latvija” uzraksts. Savukārt pēc svētku pasākumiem  savus mīļos aicinot pie galda, uz tā var likt siltas tējas kūpošās krūzītes, kas izgreznotas ar Sprīdīša domugraudiem vai jebkuru sev tīkamu patriotisku attēlu, foto vai atziņu.

20161025112254-38724.jpg

Ģimene ir vieta, kurā bērns mācās savu attieksmi pret Latviju, kurā viņš vēro, kā svinēt Latvijas dzimšanas dienu, tāpēc, lai mums kopā izdodas izdarīt skaistus darbus Latvijai un svinēt skaistus svētkus mūsu dzimtenei.

20161025112337-61754.jpg

uzvelckreklu.lv