Laipni lūgti, bet... bez maziem bērniem

Laipni lūgti, bet... bez maziem bērniem

23. Aug 2013, 15:48 Banija Banija

Mums mājās ir trusis. Un trusis grib ēst, tādēļ ar savu mazo ziķeri devāmies uz ZOO veikalu, kurš atrodas Mežciema SKY veikala telpās, bet... tā arī palikām pie durvīm. Jo uz durvīm rotājas uzlīme, kura vēsta, ka ar bērnu ratiem šeit apmeklētāji netiek gaidīti.

Protams, ir veikali, kuros, ieejot ar bērnu ratiņiem, pretī nāk nīgrs apsargs, kurš nopēta ratu groza saturu un seko līdzi mums pa veikalu, lūkojot, vai ko neiebāžam somā, bet tas vēl ir paciešami. Šādu uzlīmi pamanījām pirmo reizi mūžā.

Bērnu ratos ārpus veikala atstāt negribējās, arī tukšus ratus pie ieejas diez kā nešķita droši atstāt, tādēļ griezāmies riņķī un devāmies lūkot pēc cita, ģimenēm ar maziem bērniem draudzīgāka, ZOO veikala.

Banija Banija 23. Aug 2013, 23:00 alexy

Konkrētais veikaliņš ir samērā maziņš. Kā dzīvesbiedrs teica- tas noteikti tādēļ, lai ko nesaliktu ratos un neaizietu nesamaksājis, jo šajā veikalā pārdevēja katru pircēju pieskata ar ērgļa aci kā potenciālo
Tagad trusim barību nopirkām citā zoo veikaliņā, kas ir vēl šaurāks un mazāks par šo konkrēto, taču pārdevēja neiebilda, ka tajā iestumju ratiņus, kamēr nopērku nepieciešamo.

Banija Banija 23. Aug 2013, 22:56 Skābbene

Pārsvarā tikai un vienīgi ar ratiem. Bez ratiem un mazā izskrienu tikai reizi mēnesī, kad dodos pie kosmetoloģes.

helliite helliite 23. Aug 2013, 22:00

Man škiet, ka tā gan ir klaja diskriminācija..
Nav jau bērns kaut kāds suns, kas var apčurāt stūrus un sagrauzt kaut ko!
Liekas, kārtējais sižets BezTabu..
Nevienā veikalā neko tādu neesmu gan līdz šim manījusi, tāpēc esmu šokā!

23. Aug 2013, 16:58 banderoso

Es,savukārt,parasti pukstu un šokējos,ka tajos pašos bērnu veikalos iekšā esmu tikusi, bet plaukti salikti tik šauri un arī preces sakrautas tā, ka ar ratiem nemaz nevar cauri izstumties! Jocīgi un neloģiski.

23. Aug 2013, 16:43

Es nemaz netieku Drogās ar ratiem un negribu tikt, jo vienmēr tur ir tādu aromātu "bagātība", ka ir grūti paelpot pašai, kur nu vēl mazam bērnam.
Kopumā- mani šāda zīme noteikti šokētu..

Banija Banija 23. Aug 2013, 16:02 lienuxxx1

Tas gan. Mēs Mežciema Drogās bieži vien aizķeram kādu pa vidu izlikto plauktu vai plakātu. Tiesa gan, pārdevējas ir saprotošas un nekad nav aizrādījušas vai kurnējušas. Bet pie autiņbuksīšu plauktiem tieku tikai atstājot ratus ejas galā, jo piebraukt tur- sarežģīti.

23. Aug 2013, 15:36

Esmu šokā!! Kā tad šajā valstī var gribēt paaugstināt dzimstību, ja pieļauj līmēt šādas zīmes!! Arī Drogas ir ļoti nedraudzīgs veikals māmiņām ar ratiņiem. Tur pat iebraukt nevar, kaut gan viņi tirgo bērnu preces.