Laimīga mazuļa dienasgrāmata: Mans pirmais Lego duplo

Laimīga mazuļa dienasgrāmata: Mans pirmais Lego duplo

19. Feb 2019, 12:26 Melānija Melānija

Mans jaunais mīļākais draugs! 
''Paldies mammu, ka ļauj man spēlēties ar Lego duplo klucīšiem! ''


Kā jau visām mammām, arī man patīk piedalīties konkursos un laimēt dažādākās lietas. Sākot ar svecēm, rotas lietām, biļetēm, spā un viesnīcas apmeklējumiem līdz pat bērnu precēm un rotaļlietām. Un lūk, Lego ir viena no tām daudzajām konkursu balviņām kas nonākusi manā īpašumā, jeb Kārļa īpašumā. Šī ir pirmā kastīte ar kuru Kārlim ļauju spēlēties, jo noliktavā ir vēl divas kastītes ar Lego duplo. Jūtu ka šī būs Kārlīša mīļākā rotaļlieta.
Lai gan uz iepakojuma ir norādīts vecums no pusotra gadiņa līdz 3 gadiem, es bez šaubām vēru vaļā kasti un abi kopā likām zvēriņus. Mīlīgā pīlīte, smukais zilais kaķis un jautrais suņuks. Kārlim iespēja izpausties, mazliet vairāk parotaļāties un attīstīt pirkstu veiklību. Lai gan pirmajā reize viņš labprātāk izjauc un nogaršo katru klucīti, tā pat ir liels prieks par jauno dāvanu. 
Šķiet, ka pamazām laiks nomainīt parastās mantiņas uz Lego. Jo vecās vairs nemaz nav interesantas un tās labprātāk nogrūžam malā, tādēļ klucīšiem ir īstā vieta mantu kastē ar kurām spēlēties ikdienā.  Un vairs jau nav tik maziņš, nu var droši dot lai spēlējas, jo šos tik vienkārši nevar iebāzt mutē un norīt. 

Paldies Māmiņu klubs par šo dāvaniņu Kārlītim! Noteikti plēsīšu vaļā noliktās kastes un došu Kārlim lai ceļ savu pirmo māju kopā ar kaķīti, suņuku, pīlīti un visiem citiem zvēriņiem.