Aicina palīdzēt bērniem ar garīgās attīstības traucējumiem

Aicina palīdzēt bērniem ar garīgās attīstības traucējumiem

07. Nov 2012, 10:04 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Jau no oktobra vidus līdz pat valsts svētkiem – 18. novembrim – turpinās labdarības akcija, kurā biedrība "Dāvā sapni" kopā ar sešiem Latvijas uzņēmumiem aicina palīdzēt bērniem ar uzmanības un garīgās uzvedības traucējumiem un viņu ģimenēm. Turklāt ziedot ir tik vienkārši – ja veikalos iegādājas preces ar Dāvā sapni uzlīmi, tad labais darbs ir izdarīts!

Akcijas mērķis ir ziedot Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas projektam – Agrīnās intervences un rehabilitācijas centra izveidei. Mājīga vide ar modernu un atbilstošu aprīkojumu palīdzēs gan speciālistiem, gan vecākiem darboties ar bērniem, kuriem ir konstatēti dažādi garīgās, uzvedības vai psihiskās attīstības traucējumi. Ik gadu šādu mazo pacientu skaits ir aptuveni 900.

20121107100623-22654.jpg

Biedrība "Dāvā sapni" akcijas ietvaros aicina veikalos visā Latvijā iegādāties iecienītus produktus – Lāču Īsto rupjmaizi, Oto pelmeņus, Mildas majonēzes un citus produktus, dabīgo minerālūdeni Venden, gaļas pārstrādes uzņēmuma Nākotne Mājas desu un Dobeles Dzirnavnieka miltus Extra– ar DāvāsapnitēlaČiekura uzlīmi un kopīgiem spēkiem palīdzēt bērniem ar garīgās attīstības traucējumi, lai viņu dzīves kļūtu priecīgākas un pilnvērtīgākas.

Veikt ziedojumu var arī, pārskaitot naudu uz Latvijas Hipotēku un zemes bankas kontu: LV48LHZB2100195237001, reģ. Nr. 40008169506 ar norādi "Ziedojums". Darbojas "Dāvā sapni" ziedojumu tālrunis: 90067000. Maksa par zvanu – Ls 1.Savukārt mājaslapā www.davasapni.lv to var izdarīt ar savu kredītkarti.

Akcijas partneri ir TV3, portāls "Delfi" un žurnāls "Patiesā dzīve". Informē –  izdevniecība "Fenster" un "JCDecaux Latvija".

Biedrība "Dāvā Sapni" ir sabiedriskā labuma organizācija, kas izveidota ar mērķi,ka Latvijas bērniem būtu pieejamas pasaulē atzītas ārstniecības metodes un lai uz vietas šeit Latvijā varētu nodrošināt operatīvu palīdzību.Vairāk informācijas biedrības mājas lapā: www.davasapni.lv. Seko līdzi aktualitātēm arī Draugos, Facebook un Twitter