Labākais Jūsu bērniem - interneta veikals I-MODE

Labākais Jūsu bērniem - interneta veikals I-MODE

28. Dec 2015, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsu ideja ir iepirkšanos padarīt patīkamāku un vienkāršāku, lai reizēs, kad atverot skapi Jūs savam bērnam nevarat atrast vajadzīgo, Jūs varētu atvērt mūsu veikala virtuālās durvis un ar dažu klikšķu palīdzību atrast nepieciešamo.

Interneta veikals I-mode.lv piedāvā apģērbus sākot ar pašiem mazākajiem līdz 16 gadiem. Papētot Latvijā pieejamo viss ir diezgan vienveidīgs. Tāpēc, mēs izvēlējāmies tādus brendus, kas ļautu bērniem kļūt pamanāmiem veidojot savu personību un stilu. Īpašu uzmanību pievēršot kvalitātei, krāsām un draudzīgai cenu politikai, lai šie apģērbi būtu viegli kopjami, ērti kombinējami un pieejami visiem vecākiem. Šobrīd mēs jau piedāvājam vairākus Itālijas un Spānijas brendus, kā Desigual, Fun&Fun, Artigli girl, Ronnie Kay u.c. Piedāvājam arī Disney apakšveļas komplektus, LeeCooper un Tom&Kiddy jaundzimušo komplektus.

Desigual apģērbi ir ļoti krāsaini, pozitīvi, stilīgi un viegli kopjami.

 20151221085059-43029.jpg

Fun&Fun veido mazas lēdijas un džentelmeņa stilu, kas der gan ikdienai, gan svētku reizēm.

20151221085112-81664.jpg 

 

Artigli girl un Ronnie Kay radītie apģērbi iemieso sevi stilu un pārliecību.

 20151221085125-18558.jpg

Jaundzimušo komplekti ir lieliska dāvana.

 20151221085141-98147.jpg

Regulāri piedāvājam atlaides un palielinām apģērbu klāstu, lai klientiem būtu plašāka izvēle. Kā arī Facebook lapā izsludinām konkursus, lai radītu prieku.

Noteikti, kaut reizi ik viens no Jums ir veicis pasūtījumu internetā. Katram no Jums ir sava pieredze, lielāka vai mazāka. No mūsu redzējuma, tas ir ērti, ātri un vienkārši. Protams, brīvdienās var doties stundām ilgi klejot pa veikaliem, bet vai tas ir tas, ko Jūs vēlaties? Diezgan bieži iepirkšanās pārvēršas par murgu. Mēs gribam, lai iepirkšanas sagādā prieku. Tā ir lieliska iespēja sev brīvā brīdī ienāk www.i-mode.lv un izvēlēties nepieciešamo. Interneta veikalā pasūtījumu var veikt 7 dienas nedēļā un 24 stundas dienā, nav jāuztraucas par sastrēgumiem vai aizbraucot izrādās, ka veikals  jau slēdzas.

 Mēs esam vienmēr atvērti jaunām idejām, ieteikumiem un visiem jautājumiem. Visa mājas lapā www.i-mode.lv redzamā prece ir uz vietas un to ir iespēja pielaikot vai apskatīt pirms iegādes mūsu ofisā. Produktu klāsts tiek pastāvīgi papildināts. Piedāvājam ērtu piegādi ar Omniva pakomātu vai kurjeru visā Latvijas teritorijā. Iespēja arī preci bezmaksas saņemt pie mums uz vietas Kauguru iela 2A, 301.kab. Rīga. Droši rakstiet info@i-mode.lv vai zvaniet 29716151 – PALĪDZĒSIM, SARUNĀSIM un ATRISINĀSIM.

 

I-mode – Labākais Jūsu bērniem!