Labākā meklējumos

Labākā meklējumos

30. Aug 2013, 12:12 nosiguldas nosiguldas

Nu lūk Gustiņam jau ir pusgads un šodien daktere atļāva sākt piebarot ar gaļu. Viss būtu labi, bet blenderis ir tikai lielais, tā kā mājās sadzīves tehnikas jau tā daudz, ir jautājums, kā iziet no situācijas. Prasītos mazu blenderīti, ar ko malt gan sausas auzu pārslas, gan taisīt augļu, vai dārzeņu biezenīti. Līdz šim iztikām ar sietiņu un rīvi, bet ar gaļu tā nesanāks.

Kad Kate bija maza nopirkām mazu  smalcinātāju Super netto, bija ļoti labs un cena bija zema 4.00 Ls. Protams viņš kalpoja tikai Katei pēc kā nebija lietojams.

Tad nu tā ko es atradu un pie kā paliku. Sāksim ar to, ka blenderis būs mana dāvana manam mazajam puišukam, tapēc meklēju ko pieņemamu pēc cenas un kvalitātes.

Paskatoties reklāmā šādas ierīces maksā 45- 60 ls, tas ir pārāk kodīgi, meklēju tālāk Top shop veikalā atradu divus variantus.

Augļu dārzeņu smalcinātājs (19.90 )

Augļu un dārzeņu smalcinātājs Chopper

Mazs kompakts, bet kaut kas man nepatīk, pagaidām nevaru pateikt, kas.

Blenderis bērniem. (21.90 Ls), tagad ar atlaidi, bet tik daudz nevajadzīgu lietu, bet viens kā no variantiem der.

Blenderis Baby Bullet

Tā kā es ieraudzīju lielo cenu reklāmā nebija nekādu cerību atrast ko pieņemamu no bērnu preču ražotāja un te arī mans atradums, kas mani patīkami pārsteidza un drīz ienāks mūsu mājā.

Blenderis Philips Avent  CB 313

Philips AVENT - 19.99 Ls, ir viss ko meklēju, varēsim sasmalcināt sausas pārslas varēsim gatavot gaļas- dārzeņu un augļu biezeņus.

Kas man visvairāk patīk, ka nav nekā lieka un noderēs ar Katrīnei, gatavojot kautko tieši viņai, tas ir mazām porcijām.

 

 

nosiguldas nosiguldas 30. Aug 2013, 14:48

kad pamēģināsim šo došu vērtējumu.

lauvinja lauvinja 30. Aug 2013, 14:07

Tā viš i, mūsdienu normāla izmēra blenderiem, ar reti kuru var sasmalcināt mazas porcijas. Man riktīgi žēl vecais, savu nokalpojušais normālais blenderis, ar kuru varēja samslacināt par 2 ēdamkarotes dārzeņu!