Kurš mazulis rotaļāsies ar Baby Clemmy klučiem?

Kurš mazulis rotaļāsies ar Baby Clemmy klučiem?

22. Dec 2017, 09:57 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mīkstie, vieglie, krāsainie un aromātiskie „Clemmy” kluči paredzēti ziņkārīgiem mazuļiem, kuri ar mazajām plaukstiņām izzina pasauli. Unikālo kluču komplektu, ko pēc īpaša patenta ir izgatavojis itāļu uzņēmums „Clementoni”, veido daudzas dažādu lielumu, formu un krāsu detaļas, kas bērnam sniedz iespēju būvēt dažādus torņus, aizsargmūrus, interesantas struktūras utt.

Kluču komplektu piedāvājām laimēt arī Māmiņu Kluba konkursā. Un šodien, pirmssvēku dienā, laiks kādu iepriecināt ar ilgi gaidīto balvu.

Baby Clemmy kluču komplektu

LAIMĒJUSI

20171222095242-81107.jpg

20171222095258-51810.jpg

PirmoreizMamma

Apsveicam! Lūdzu, sūti savu pasta adresi un kontakttālruni uz kristine@maminuklubs.lv, lai mēs varētu vienoties par to, kā Tu varēsi saņemt laimēto balvu.

„Baby Clemmy” kluči ir lieliski piemēroti zīdaiņiem vecumā no 6 līdz 18 mēnešiem, bet „Clemmy plus” paredzēti bērniem vecumā no 18 līdz 36 mēnešiem. Otro komplektu veido nedaudz mazāki, uzlabotu formu kluči un daudz reālistiska izskata figūriņu. Visas detaļas ir košas, krāsainas un dāvājošas neierobežotu prieku! Kas gan var būt labāks par spēli, kas veicina izaugsmi un pasaules iepazīšanu?

Vērts pieminēt, ka visi „Clemmy” kluči ir izgatavoti no kvalitatīviem, netoksiskiem, aromatizētiem materiāliem, kuri nodrošina ne tikai rotaļlietas drošību (nekas slikts nenotiks, ja mazulis pārbaudīs, vai košā detaļa ir ēdama), bet arī ilgmūžību – kluči saglabāsies, līdz pienāks laiks mainīt rotaļlietu klāstu. Vēl viena īpaša mīksto kluču īpašība – pat zīdainis, uzminot uz kluča ar pliku kājiņu, nepiedzīvos nekādu nepatīkamu sajūtu.

Turklāt no izturīgiem materiāliem izgatavotā rotaļlieta ir viegli mazgājama, tāpēc rūpīgās mammas var nebaiļoties par to, ka ilgi lietotie kluči kļūs nehigiēniski vai košās krāsas pazudīs zem aplikumiem. Šo problēmu ātri palīdzēs atrisināt viegla mazgāšana. Bet tīros klučus vienmēr var droši un ietilpīgi salikt tiem paredzētajā maisiņā, kur tie gaidīs nākamo neaizmirstamo piedzīvojumu!

22. Dec 2017, 10:30

Cik mēs ar dēliņu priecīgi! 😍
Sirsnīgs paldies 🎉