Kuri lasīs Mazo zemes ĀBECI?

Kuri lasīs Mazo zemes ĀBECI?

22. May 2018, 09:16 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Burtu pazīšana ir pirmais solis uz lasītprasmi, kas, savukārt, ikvienam no mums paver brīnumainas durvis uz plašo grāmatu pasauli. Un grāmatas, kā zināms, ir kaut kas maģisks. Tās spēj mūs aizvest uz vietām, kur nekad neesam bijuši, palīdzēt iepazīt plašo dzīvnieku pasauli un attīstīt savu fantāziju.

Taču līdz tam jānonāk pamazām. Jāsāk ar burtu apgūšanu, kur talkā nāks dizaina zīmola komandas Miesai radītā Mazā zemes ābece.

Mazā zemes ĀBECE ir maza burtu grāmata, kura veidota no krāsainām un garšīgām lietām, kuras izaudzējamas tepat Latvijas zemē. Augļi, ogas, dārzeņi, garšaugi un zaļumi — pirmās garšas, ko iepazīst mazais cilvēkbērns augot Latvijā

Paldies ikvienam, kurš piedalījās konkursā, padaloties pieredzē un idejās par to, kā palīdzēt bērnam apgūt burtus un lasītprasmi! Lūk, uzvarētāji!

BALVU IEGUVĒJAS

Mazo zemes ĀBECI

20180503082850-26925.jpg

LAIMĒJUŠAS

SantaViksne;

Santa Kaļāne-Brokāne;

Ieva Āboliņa

Apsveicam! Balvas varēsiet saņemt sākot ar 25.maiju Māmiņu Kluba redakcijā. Balvas jāizņem līdz š.g. 25.jūnijam.

Mazā zemes ĀBECE ir stāsts par Latvijas zemes atklāšanu no jauna. No jauna atklātu mīlestību pret iesētu sēklu un rudens ražu.

Par pilsētnieku atgriešanos dārzā. Par bērniem, viņu vecākiem un kopā pavadītu laiku, iepazīstot mūsu dabas bagātības. 

Arbūzus, bumbierus, mellenes, sparģeļus un lācenes. Fizāļus, ērkšķogas, kvinoju  un valriekstus. Visu zemes ĀBECI var izaudzēt tepat Latvijas zemē.

SantaViksne SantaViksne 23. May 2018, 13:59

Ooo, super! Paldies! Mums tieši šobrīd ir burtu periods, meitiņa būs ļoti priecīga!