Kura mazuļa kājiņas sildīs DEVOLD zeķītes?

Kura mazuļa kājiņas sildīs DEVOLD zeķītes?

23. Oct 2017, 08:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai Tu atceries to prātā paliekošo frāzi no filmas par Emīlu “Galvenais, lai kājas siltas”? Piekritīsi, ka tajā ir patiesība. Tagad, kad tuvojas ziema un laiks kļūst vēsāks, ir laiks padomāt par mazo kājiņu komfortu.

Konkursā vaicājām jums, kur visbiežāk savam mazulim iegādājaties zeķītes? Jūsu atbildes bijušas ļoti plašas - visbiežāk zeķītes tiek iegādātas lielveikalu bērnu preču nodaļā, taču netrūkst arī tādu vecāku, kuri priekšroku dod pirkumiem internetā.

Paldies visām par atbildēm!

Devold zeķītes savam bērniņam

20171022180118-94394.jpg

laimējusi

Diina

Apsveicam! Balva Tevi jau gaida Māmiņu Kluba redakcijā Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas puses). Balva jāizņem līdz š.g. 23.novembrim.

Kompānija Devold® ražo augstas kvalitātes vilnas apģērbu kopš 1853. gada, tādējādi kļūstot par senāko trikotāžas apģērbu ražotāju Norvēģijā.

Apģērbs Devold® ietver plašu modeļu izvēli ērtas vilnas apģērbus sportam un aktīvai atpūtai: apakšveļa, zeķes, cepures, dažāda veida vidējā slāņa apģērbi un trikotāžas džemperi. Aizsargapģērbs Devold® piedāvā apakšveļu, vidējā slāņa apģērbu, zeķes un aksesuārus. Šis apģērbs ir paredzēts, lai pasargātu cilvēkus no aukstuma, karstuma, elektriskā loka un liesmas. Daži no produktiem arī aizsargā pret statisko elektrību.
Uzņēmuma vīzija ir nodrošināt, lai ar baudu strādātu, sportotu un pavadītu laiku ārā jebkuros laika apstākļos.