Krepes ar krēmsieru un kūpinātu lasi

Krepes ar krēmsieru un kūpinātu lasi

02. Oct 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

20130920131339-73312.jpg

SASTĀVDAĻAS

Krepēm
(apm. 12 gab.):
3 olas;
250 ml piena;
125 g miltu;
šķipsniņa sāls;
2 ēdamkarotes cukura.
Sāļajam pildījumam:
1 kārbiņa RASA krēmsiera ar zaļumiem;
150 ml bezpiedevu jogurta;
100 g karsti kūpināta laša filejas;
sāls un svaigi malti melnie pipari

PAGATAVOŠANA

20130920131351-44595.jpg

Pankūku mīklai vispirms sakuļ olas, tad iemaisa miltus, cukuru un sāli. Lēnām iekuļ pienu. Mīklai pievieno 2–3 ēdamkarotes eļļas. Tādējādi pankūkas var cept uz pannas, to iepriekš neietaukojot.

Cep pankūkas no abām pusēm zeltainas.

20130920131403-49927.jpg

Sāļajam pildījumam samaisa krēmsieru ar jogurtu, laima sulu un rīvētu laima miziņu. Lasi smalki sakapā un iemaisa krēma masā.

20130920131415-68936.jpg

Karstās pankūkās kā rullītī ietin aukstu pildījuma masu.Pasniedz nekavējoties.

Projekts "Rasa. Tūkstoš recepšu noslēpums": pirmais uzdevums

20130920141638-49845.jpg