Ķermeņa masāža
20.05 15:30-16:30
Izpārdots
Krepēm
(apm. 12 gab.):
3 olas;
250 ml piena;
125 g miltu;
šķipsniņa sāls;
2 ēdamkarotes cukura.
Sāļajam pildījumam:
1 kārbiņa RASA krēmsiera ar zaļumiem;
150 ml bezpiedevu jogurta;
100 g karsti kūpināta laša filejas;
sāls un svaigi malti melnie pipari
Pankūku mīklai vispirms sakuļ olas, tad iemaisa miltus, cukuru un sāli. Lēnām iekuļ pienu. Mīklai pievieno 2–3 ēdamkarotes eļļas. Tādējādi pankūkas var cept uz pannas, to iepriekš neietaukojot.
Cep pankūkas no abām pusēm zeltainas.
Sāļajam pildījumam samaisa krēmsieru ar jogurtu, laima sulu un rīvētu laima miziņu. Lasi smalki sakapā un iemaisa krēma masā.
Karstās pankūkās kā rullītī ietin aukstu pildījuma masu.Pasniedz nekavējoties.