Ķermeņa masāža
20.05 15:30-16:30
Izpārdots
6 olas;
½ kārbiņas RASA klasiskā krēmsiera vai krēmsiera ar zaļumiem;
100 g bekona;
1 sauja ķiršu tomātu;
1 sauja svaiga bazilika;
50 g rīvēta cietā siera;
30 g sviesta;
sāls un svaigi malti melnie pipari
Olas sakuļ kopā ar krēmsieru un rīvēto cieto sieru. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus melnos piparus. Ķiršu tomātus pārgriež uz pusēm, bazilika lapiņas smalki sakapā. 5-6 lapiņas atstāj rotāšanai.
Bekonu smalki sagriež un uz pannas apcep, kamēr kraukšķīgs.
Olu un krēmsiera masu pārlej pāri bekonam pannā, viscaur izkārto ķiršu tomātus, pārkaisa ar baziliku. Pannai uzliek vāku un uz lēnas liesmas cep 8-10 minūtes, kamēr omlete gatava. Pasniedz nekavējoties, rotātu ar atliktajām bazilika lapiņām.