Krēmsiera omlete ar tomātiem un bekonu

Krēmsiera omlete ar tomātiem un bekonu

27. Sep 2013, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

20130920130739-21617.jpg

SASTĀVDAĻAS

6 olas;
½ kārbiņas RASA klasiskā krēmsiera vai krēmsiera ar zaļumiem;
100 g bekona;
1 sauja ķiršu tomātu;
1 sauja svaiga bazilika;
50 g rīvēta cietā siera;
30 g sviesta;
sāls un svaigi malti melnie pipari

PAGATAVOŠANA

20130920130728-95759.jpg

Olas sakuļ kopā ar krēmsieru un rīvēto cieto sieru. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus melnos piparus. Ķiršu tomātus pārgriež uz pusēm, bazilika lapiņas smalki sakapā. 5-6 lapiņas atstāj rotāšanai.

20130920130748-46558.jpg

Bekonu smalki sagriež un uz pannas apcep, kamēr kraukšķīgs.

20130920130802-46562.jpg

Olu un krēmsiera masu pārlej pāri bekonam pannā, viscaur izkārto ķiršu tomātus, pārkaisa ar baziliku. Pannai uzliek vāku un uz lēnas liesmas cep 8-10 minūtes, kamēr omlete gatava. Pasniedz nekavējoties, rotātu ar atliktajām bazilika lapiņām.