KONKURSS: Laimē SESDERMA dāvanu komplektu savam mazulim!

KONKURSS: Laimē SESDERMA dāvanu komplektu savam mazulim!

21. Mar 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Mazulīša āda prasa īpašas rūpes, tāpēc ir svarīgi atrast bērna ādai piemērotākos līdzekļus - ādu mitrinošus, saudzējošus un nekaitīgus. Jo mūsu bērni ir pelnījuši tikai vislabāko.

Nedēļas nogalē TC "Domina Shopping" EXPO BEAUTY MEETUP 2018 Tevi viesos gaidīs arī Arbor Beauty, lai pastāstītu par mazuļu ādai īpaši izstrādātajiem spāņu dermokosmētikas zīmola SESDERMA produktiem. BABYSES produktu līnijā ietilpst vannas gels, losjons, šampūns un smaržūdens.
Palutini sava bērniņa ādu ar vislabāko - piedalies konkursā un laimē dāvanu no Arbor Beauty!

KONKURSA JAUTĀJUMS: Pastāsti, kādi mazuļa ādas kopšanas līdzekļi ir atrodami Tavās mājās?
Savu atbildi raksti tepat komentāros.
 

KONKURSA BALVA

Dāvana no Arbor Beauty – komplekts Tavam mazulim!

(komplektā ietilpst 4 produkti)
20180317200027-49309.jpg
 

30.martā izlozēsim divus Arbor Beauty dāvinātus komplektus - vienu starp Māmiņu Kluba portāla atbildēm, otru - Facebook!

SESDERMA produkti nesatur parabēnus un ir piemēroti bērniem no zīdaiņa vecuma!
  • produktu līnija testēta dermatologu un pediatru uzraudzībā;
  • veidota no augu ekstraktiem, piemīt reģenerējošas, nomierinošas un mitrinošas īpašības;
  • aktīvās sastāvdaļas: kliņģerīte, kumelīte, mimoza, arnika;
  • nesatur parabēnus, alkoholu, ftalātus, hipoalerģiskas smaržvielas.

www.arbor.lv

No 23. līdz 25. martam TC "Domina Shopping" gaidīs viesos ikvienu, kura vēlas uzzināt jaunākās aktualitātes skaistumkopšanas jomā, jo šajā marta nedēļas nogalē tirdzniecības centrā norisināsies EXPO BEAUTY MEETUP 2018 - spilgtākais pavasara pasākums skaistumkopšanas industrijas speciālistiem, kā arī aktīvām un stilīgām sievietēm, kuras ļaujas pārvērtībām!
 
EXPO BEAUTY MEETUP 2018 ir lieliska  izdevība sekot skaistumkopšanas industrijas tendencēm, smelties iedvesmu, izbaudīt jauko gaisotni un apgūt kaut ko jaunu. Sieviešu iecienītākie skaistumkopšanas zīmoli un kompānijas iepazīstinās ar nozares jaunumiem un dalīsies zināšanās skaistuma un veselības jautājumos.
Uzzini vairāk par pasākumu, apmeklējot EXPO BEAUTY MEETUP 2018 mājas lapu!

20180228135129-65997.jpg
 
Seko līdzi aktivitātēm Māmiņu Klubā un iepazīsties ar EXPO BEAUTY MEETUP 2018 dalībniekiem!
UlrikaP UlrikaP 28. Mar 2018, 10:31

Mēs pieturamies pie principa- mazāk ir labāk. Tieši tāpēc mūsu bērnu "kosmētikas" plauktiņā ir atrodams tikai eko šampūns un ziepes. Un tas arī viss. Nav nekādu eļļiņu un krēmiņu. Kaut gan kļūdos- ir mums krēms, kas paredzēts autiņbiksīšu zonas kopšanai.
Šampūnu un ziepes cenšos izvēlēties ar pēc iespējas dabīgāku sastāvu, tāpēc patlaban mums topā ir vietējās Madaras ražojumi. Esam izmēģinājuši arī Seal produkciju no Dobeles.

Iveta - tereeze Iveta - tereeze 27. Mar 2018, 08:55

Kamēr dēliņš bija pavisam maziņš, tad mūsu plauktiņā bija daudz līdzeklīšu matiņu un ādas kopšanai. Bet tagad mazajam jau četri gadi un plauktiņa saturs ir sarucis. Šobrīd mazuļa ādas kopšanai izmantojam Bubchen soft krēmu, jo ik pa laikam parādās sausi pleķīši uz elkoņiem un kājiņām. Ziemā izmantojam krēmu sejai, kas pasargā no aukstuma un vēja. Aptieciņā ir dziedējošais Bepanthen krēms, ja nu gadījies kāds nobrāzums.

Iveria Iveria 26. Mar 2018, 13:40

Cenšos neaizrauties ar pārāk daudz kosmētisko un mazgāšanas līdzekļu lietošanu, tāpēc mājās pārsvarā ir līdzekļi ar neitrālu pH, piemēram, Eucerin dušas želeja un losjons, gaidāmajam bēbītim būs Bubchen dušas želeja un Welleda eļļiņa. Pirmajai palīdzībai pie iekaisušas vai sausas ādas - Sudocream un Bepanthen, kā arī aptiekā nopērkamo Likopodiju, kas ir homeopātisks līdzeklis.

Cielavinna Cielavinna 26. Mar 2018, 12:29

Mūsu mājās nav daudz bērnu ādai domāto kopšanas līdzekļu, bet tie kas ir pilnībā atbilst un palīdz manu dēlu ādai kļūt labākai. Kaut kā ir sanācis, ka pēdējā laikā ļoti aizdomājos par to no kā sastāv tā visa kosmētika ko lietojam savai ādai un secinājumi nav labākie, tapēc ar vien biežāk mūsu mājās parādās produkti ar nepievienotām krāsvielām un visādiem citādiem sūdiem. Ļoti patīk Seal nature produkcija, ko lietojam gan mēs gan mazie. Jaunatklājums ir Babe šampūns kas palīdz tikt vaļā no piena kreveles bez kasīšanas. Tā kā lielajam puikam ir problēmas ar ādu palīgā nāk ar Bioderma krēms kas neļau sausināt ādu. Mazajam ļoti labi noder Bubchen produkcija. Ir svarīgi vienmēr atcerēties, ka arī ķermeņa kopšanai vaig pēc iespējas labāku produkciju, kas nav pārbāzta ar to kas laika gaitā var ādu bojāt.

madaram madaram 21. Mar 2018, 21:27

eļļiņa zīdaiņiem un kartupeļu ciete!

DreamComeTrue DreamComeTrue 21. Mar 2018, 21:24

Mums mājās šobrīd kopšanas līdzekļi iedalās divās daļās:
Ralfam, kam ir trīs - Johnson Baby šampūns, Sudocrem ziede.
Un mazulītei, kas ir ceļā: Sudocrem ziede, Johnsons baby šampūns, Johnsons baby eļļiņa pēc vannas, Bubchen 2 fāžu vannas putas, un Bubchen krēms - vējam un sliktiem laikapstākļiem.

21. Mar 2018, 20:15

Ļoti patīk Welleda -eļļiņa, sejas krems, ķermeņa krems, arī autiņu zonai-iekaisumiem-aizsargkrems. Tad Bepanthen- bez tà nekàdīgi. Larifan ungo.
Vannas istabà tiek lietoti seba med līdzekļi.
Tiek lietotas arī Young Living ëteriskàs eļļiņas.

filologe filologe 21. Mar 2018, 14:32

Likopodijs, Babe šampūns pret matu kreveli, Bepanthen krēms, Bübchen vēja un ziemas krēms, Chicco vannas eļļa, Bioderma ABC micerālais ūdens un mitrās salvetes, Sudocrem.

danjux danjux 21. Mar 2018, 14:22

Manās mājās ir atrodams un bēbītim tiek izmantots viss, kas redzams bildītē: Bübchen mazgāšanās gēls (nupat ir beidzies un esmu ielējusi Bio2You dušas želeju, jo man patīk ērtais iepakojums ar dozatoru); Bübchen eļļiņa sausai ādiņai; Babē šampūns pret piena kreveli; Sudocrem krēmiņš apsārtušam dupsim; Töpfer dušas želeja un Töpfer balzams ādai mitrā, vējainā un aukstā laikā.

Kripatiņa Kripatiņa 21. Mar 2018, 13:01

Johnson's Baby eļļa, Bepanthen krēms, Bübchen krēms

Brīve Brīve 21. Mar 2018, 11:25

Mums ir Bepanthen, Sudocrem, Madara šampūns, Būbchen, omes sadāvinājušas Avon kosmētiku lielajām meitām.

nosiguldas nosiguldas 21. Mar 2018, 10:34

Man mājā vienmēr ir kāds produkts no Bübchen, surdokrems un mūsu pašu SEAL sērijas līdzekļi, kas paredzēti jūtīgai ādai.

SantaViksne SantaViksne 21. Mar 2018, 10:30

Mums ir bepathen krēms, weleda krēmiņš iekaisušam dupsim, Madara Cosmetics šampūns un ziepītes un bioderma krēms sausai ādai, ja gadās kāds sausāks pleķīts uz ādas (to izmanto ne tikai bēbis, bet visi ģimenes locekļi)

mincenee mincenee 21. Mar 2018, 10:14

Babe šampūns pret piena kreveli, Bepanthen, ja gadās kāds sausumiņš vai siekalu pumpas, Bubchen dušas želejas un ļoti labs ir viņu krēms pret vēju bērniem.

muzikantu_mamma muzikantu_mamma 21. Mar 2018, 09:43

mēs esam iemīlējuši SebaMed produkciju kā arī Bubchen sejas krēmu.

DĪVA27 DĪVA27 21. Mar 2018, 09:28

Kā mazgāšanās līdzekli mazulim izmantoju Seal produkciju,eļļaiņa no Bubchen. Nav bijusi iespeja izmantot Sesderma produkciju,tādēļ ļoti priecāsimies,ja izdosies laimēt!

Co_ora Co_ora 21. Mar 2018, 09:23

Vannas istabā stāv Sebamed mazgāšanās līdzeklis bērniem un bubchen eļļa! Ja gadās kāds ādas sausumiņš, izmantoju Bioderma atoderm krēmu vai sebamed ķermeņa losjonu bērniem!