Komentāru KONKURSS: Laimē mazulim siltas zeķītes no DEVOLD!

Komentāru KONKURSS: Laimē mazulim siltas zeķītes no DEVOLD!

19. Oct 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai Tu atceries to prātā paliekošo frāzi no filmas par Emīlu “Galvenais, lai kājas siltas”? Piekritīsi, ka tajā ir patiesība. Tagad, kad tuvojas ziema un laiks kļūst vēsāks, ir laiks padomāt par mazo kājiņu komfortu.

Tāpēc aicinām Tevi piedalīties Māmiņu Kluba komentāru konkursā un laimēt savam bērniņam siltās Devold zeķītes, kas izgatavotas no merino vilnas, un nodrošinās Tavas atvasītes kājām komfortu un siltumu arī visaukstākajos laikapstākļos.

Lai piedalītos konkursā, tepat komentāros atbildi uz jautājumu

KONKURSA JAUTĀJUMS: Kur Tu parasti iegādājies zeķes savam bērnam?

Tas varbūt ir piemājas veikals, lielveikals, specializēts bērnu preču veikals vai varbūt arī veic pirkumus internetā?

Starp visiem komentāru autoriem izlozēsim vienu laimīgo, kas balvā iegūs Devold zeķītes savam bērniņam.

Konkursa balvu dāvina

20171016221708-92278.jpg

Kompānija Devold® ražo augstas kvalitātes vilnas apģērbu kopš 1853. gada, tādējādi kļūstot par senāko trikotāžas apģērbu ražotāju Norvēģijā.

Apģērbs Devold® ietver plašu modeļu izvēli ērtas vilnas apģērbus sportam un aktīvai atpūtai: apakšveļa, zeķes, cepures, dažāda veida vidējā slāņa apģērbi un trikotāžas džemperi. Aizsargapģērbs Devold® piedāvā apakšveļu, vidējā slāņa apģērbu, zeķes un aksesuārus. Šis apģērbs ir paredzēts, lai pasargātu cilvēkus no aukstuma, karstuma, elektriskā loka un liesmas. Daži no produktiem arī aizsargā pret statisko elektrību.
Uzņēmuma vīzija ir nodrošināt, lai ar baudu strādātu, sportotu un pavadītu laiku ārā jebkuros laika apstākļos.

Laimīgo uzvarētāju paziņosim 23.oktobrī.

20. Oct 2017, 12:56

Parastās, plānās zeķītes pērku Rimi akcijās vai arī pasūtu no Vācijas internetveikaliem. Taču zeķes "lai kājas būtu siltas" adu pati. Iemācījos speciāli par godu savam mazulim adīt un priekš ziemas adu katru gadu. Turklāt arī dziju braucu pirkt pati uz Talsu pusi - Pāces vilnas fabriku, kur ir ļoti plaša krāsu izvēle.

20. Oct 2017, 10:48

internetā, vietējos mazajos lauku apģērbu veikaliņos.. bet vissslabākās vilnaszeķītes mums sagādā omīte un vecvecmamma.. 😀

sandux sandux 19. Oct 2017, 17:08

Mēs parasti zeķes pērkam lielveikalos. Tikko iegādājāmies iepakojumu ārzemēs, kur, likās, ir labāka kvalitātes un cenas attiecība.

SantaViksne SantaViksne 18. Oct 2017, 23:14

Strādāju uzņēmumā, kas ražo zeķes un zeķubikses, tādēļ visas zeķes meitiņai tiek iegādātas tieši tur, jo ikdienā redzu, kas, kā un no kā šīs zeķītes saražo 😀

18. Oct 2017, 23:09

H&M, MiniKid, arī pārtikas veikalos- Rimi un Maxima zeķītēm nav ne vainas! Protams kāds smuks pārītis ir pasūtīts arī no aliexpress. Principā baigi nešķiroju kur iegādāties tieši zeķītes, jo manuprāt kvalitāte visur ir līdzīga, vairāk laikam vados pēc cenas kur vajadzības brīdi tā ir māciņam vairāk pretī smaidoša 😇

Minija_ Minija_ 18. Oct 2017, 21:51

Kokvilnas zeķītes pērku kādā no lielveikaliem, piemēram, Rimi. Siltās zeķītes mums uzada mana mamma. Speciāli tam pērkam bēbīšu dziju ar dabīgo aitas vilnu, lai mazajām kājiņām silti

Co_ora Co_ora 18. Oct 2017, 21:38

H&m, lindex, rimi 😀

ziemelbriedis ziemelbriedis 18. Oct 2017, 19:19

mazajiem zeķes nāk no dažādām vietām, citas ir mantojumā, vairums iegādātas lielveikalu akcijās un vēl daļa ir vesta no ārzemēm. Parasti skatos cenu daudzumu un materiālu.
Iegādājamies arī zeķītes, kuras pasniedzam, kā pārsteigumu, parasti tās ir zeķītes, kurās ir kāds tā brīža topa (multfilmu) varonis.
Galvenais lai kājas nesvīst un nav žēl, kad kārtējo reizi, zeķīte izomājusi noklīst no sava pārīša.

Runner Runner 18. Oct 2017, 16:34

Vairākas zeķītes ir no H&M. Dažkārt nostaigāju gar RIMI un Maximas bērnu zeķu plauktiem. Dikti labas zeķes ar neslīdošām pumpiņām ome atveda no Polijas, diemžēl, nezinu ražotāju.

dince94 dince94 18. Oct 2017, 14:36

Es pērku zeķītes bērnu veikalā Rūķītì tur ir kvalitativas zekes un viss parējais . Tad vel bernu veikala minikid . Un es pati tamboreju siltas zeķītes bērniem !!!😀 😀

Mar_Mar Mar_Mar 18. Oct 2017, 12:27

Mēs zeķītes iegādājamies no www.gabby.lv vai arī omīte tās iepērk, kad ikmēnesi kāds izplatītājs ierodas pie viņas darbā.
Siltās zeķītes mums sagādā tante, kura tās nopērk no kādas tantiņas, kas ada poliklīnikā.

zane_zanīte zane_zanīte 18. Oct 2017, 11:38

Mēs zeķītes pērkam lielveikalā (lielākoties RIMI), ir atzītas par gana labām. Šad un tad arī specializētajos bērnu veikaliņos, taču mums tāds īsti nav pa ceļam. Bet pašas foršākās tomēr uzada vecvecmamma 😀

Klintasmamma Klintasmamma 18. Oct 2017, 10:57

Zeķes pērku, kur pagadās. Neesmu speciāli meklējusi kādas īpašās zeķes, jo, sūtot bērnam apģērbu internetā (next, ASDA, hm u.c.), parasti paķeru kādu zeķu 5paku. Tā nu par zeķu trūkumu un dažādību nesūdzos. Tā kā bērns pa mājām dzīvojas basām kājām, zeķes mums ir vajadzīgas tikai iešanai ārā, aujot apavus, un kājas ne reizi nav likušas manīt, ka zeķes būtu sliktas.

18. Oct 2017, 09:39

Zeķītes parasti pērku veikalā (Rimi, Polarn O Pyret). Rimi man patīk "I love ECO" līnija.
Vienu pāri esmu pirkusi Mothercare. "Name it" zeķītes. Visur sadrukāts, ka vilna, bet par siltām nevar nosaukt. Iedziļinoties visā rakstītajā, izrādās, ka vilna ir tikai piedeva. Tā nu nevaru saprast, kā kopt un kad vilkt. Esmu ļoti neapmierināta ar pirkumu, kas nebija no tiem lētākajiem.
Protams arī omītes ada, bet tie ir viens vai divi pāri.

manderina manderina 18. Oct 2017, 08:51

Pat neatceros kad pēdēho reizi pirku mazajam zeķītes jo reizi gada ome atved mazajam zeķes no Vācijas. Vai ari sadāvina svētkos, vai ari atdod. Bet agrak pirkām maxima vai rimi uz akcijām. Siltākas zeķes kā vilnas pērkam tirdziņos pie vecām tantiņam, kas ar mīlestību adījušas. 😉

muzikantu_mamma muzikantu_mamma 18. Oct 2017, 08:23

Reserved Kids.
Ļoti foršas neslīdošās zeķītes var arī nopirkt Čibu Čabu.
Bet ja redzu uz atlaidēm, tad arī Rimi var atrast foršas zeķītes.

lauvinja lauvinja 18. Oct 2017, 08:14

Atkarībā no tā, kurā brīdī pienāk vajadzība pēc jaunām zeķēm, bet laikam iecienītākā vieta ir Reserved kids nodaļa, īpaši, ja vajadzība uzrodas, kad tur veco zeķu kolekcijai ir atlaide. Tad zeķu piecpakas un septiņpakas ir īpaši patīkamās cenās. Kalpo labi.

Vilnas zeķītes gan mēdzu uzadīt arī pati,

mincenee mincenee 18. Oct 2017, 01:38

Mēs parasti pērkam Rimi, jo tur bieži ir 40% atlaides un plašs piedāvājums, un bērnu preču veikaliņos, visbiežāk Čibu Čabu, jo tur ir mums tik aktuālās zeķītes ar neslīdošo pārklājumu.