KONKURSS: Kā Tu svinēji bērna 1.dzimšanas dienu? Laimē ielūgumus uz rotaļu centru City Kids

KONKURSS: Kā Tu svinēji bērna 1.dzimšanas dienu? Laimē ielūgumus uz rotaļu centru City Kids

05. Oct 2017, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirmā dzimšanas diena ir īpaša, jo mazais bēbītis kļuvis jau par mazuli, kuram vairs katru mēnesi neatzīmējam mēneša jubilejas.

Tiesa, pirmā gada dzimšanas dienu var svinēt dažādi - kāds to atzīmē klusiņām ģimenes lokā mājās, bet kāds izvēlas to rīkot kādā rotaļu istabā vai speciāli izīrēt telpas kafejnīcā.

Kā sava bērna pirmo dzimšanas dienu svinējāt jūs?

Piedalies konkursā, tepat komentāros pastāstot, kā un kur jūs atzīmējāt sava bērniņa pirmo dzimšanas dienu?

Vienam no komentāru autoriem 10.oktobrī dāvināsim 2 ielūgumu rotaļu centra City Kids Ganību dambī 7A apmeklējumam. Bērni rotaļu centrā varēs daudzīties un jautroties visas dienas garumā!

20171002073626-39226.jpg

Co_ora Co_ora 09. Oct 2017, 23:14

Svaigi esam nosvinējuši pirmo jubileju. Izvēlējamies svinēt mājās, jo negribējām grandiozas svinības ar milzīgiem tēriņiem .. Saaicinājām 22 viesus, visi ieradās un tomēr vieta pietika - bērni bērnistabā deva vaļā pa mantām, pieaugušie, pārsvarā, uzturējās viesistabā pie galda, kur visu taisījām paši, tikai kūka sūtīta vietējā konditorejā! Kopumā ballīte bija lieliska un nezinu vai tad, ja būtu īrējuši lielu telpu,būtu labāk, man šķiet, ka šoreiz tuvuma efekts nostrādāja par labu! Uzaicinājām arī fotogrāfi, lai atmiņai paliek bildes!

mincenee mincenee 04. Oct 2017, 15:22

Nupat esam nosvinējuši meitas pirmo dzimšanas dienu. Dažādu apsvērumu dēļ svinējām to mājās ar tuvākajiem radiem ( vecvecāki un mūsu brāļi/māsas ar ģimeni). Svinējām divos piegājienos, jo vienā reizē visiem vietas mājās nepietiek - īstajā dienā un sestdienā. Tādēļ jubilārei bija divas kūkas. Svētku atribūtika bija rozā, baltos un zelta toņos. Sākām gatavoties jau laicīgi un balonus un rozā galda piederumus, kā arī jubilāres tērpu pasūtīju no Aliexpress. Dekorācijas gatavojām arī paši. Pie sienas L burts ar vārdiņu ir izgriezts no plastmasam līdzīga materiāla un nopūsts ar krāsu. Mamma saplānoja un uzzīmēja ko griezt, tētis izdarīja praktisko pusi. Tāpat arī pārējie divi vieninieki ir pašu radīti. Pamatam izmantota putoplasta plāksne. Melnais ir nokrāsots ar tāfeļu krāsu un pārējās malas aplīmētas ar audumu. Uz melnā viesi rakstīja ar krītiņiem savus novēlējumus. Otrs ir aplīmēts ar no salvetēm un kreppapīra gatavotiem ziediņiem. Mammas pirkstiņi veikli rosījās un meitiņa arī līdzdarbojās. Jubilejā arī paplucināja, bet es pēc tam pielaboju. Pašu gatavotās dekorācijas paliks piemiņai. Arī gada mēnešbildītes palika pie sienas un neplānojam ņemt nost. Abas svinības mums iemūžināja fotogrāfe, lai varam izbaudīt laiku, nevis drudžaini skraidīt un fotografēt. Bet bija forši gatavoties un pašiem radīt ko svētkiem. Arī tētis labprāt iesaistījās un lieliskā ideja nokrāsot ar tāfeļkrāsu, lai var rakstīt vēlējumus, nāca tieši no viņa. Komandā (ģimenē) ir spēks!

SauleDace SauleDace 04. Oct 2017, 13:16 SauleDace

Bildītes

SauleDace SauleDace 04. Oct 2017, 13:10

Mūsu dēliņa pirmā dzimšanas dienā vēl tikai būs, bet jau tagad esam sākuši gatavoties. Svinības notiks ģimenes lokā mūsu dzīvoklī un mums būs mikimaušu ballīte. Esmu jau pasutijusi balonus, izprintejam 1, ko tagad ar dēliņu kopā krāsojam. Mazajam būs mikimauša kostīms un mums ar vīru krekli ar mikimaušiem. Viesiem būs jāvelk kaut kas mikimaušu krāsās. Pati cepšu torti, ko varēs ēst arī mazais jubilārs. No Pinterest aiznemos ideju par mīļi troni barošanas krēsliņā, ceru, ka izdosies īstenot.

SantaViksne SantaViksne 02. Oct 2017, 21:02

Mums uz meitiņas pirmo dzimšanas dienu bija kukaiņu ballīte (kad viņa bija maziņa, saucām viņu par savu mazo kukainīti, tādēļ arī radās ideja par kukaiņu ballīti). Noīrējām piknika vietu ar bērnu laukumiņu viesu namā un aicinājām ciemos tuvākos radus un draugus. Neskatoties uz to, ka tās bija aprīļa beigas, laiks bija ļoti silts un jauks un mums izdevās foršs pasākums.
Arī kūka mums bija ar kukainīšiem. Kūku gan braucām ēst uz mājām, jo mazie jubilārs un citi mazie ballētāji bija jau nedaudz noguruši. Mājās nolikām kūku meitiņai priekšā un ļāvām pašai ar rociņām ēst. Domāju, ka būs baigā "cūkošanās", bet viņa ļoti inteliģenti lasīja pa vienam nost marcipāna kukainīšus un lika mutē.
Biju uztaisījusi filmiņu ar bildēm un video par meitiņas pirmo gadiņu, ko tad vakara noslēgumā arī noskatījāmies.

helliite helliite 02. Oct 2017, 14:37

Dēlam 1.dzimšanasdienu bijām plānojuši kā ballīti ar ciemiņiem pie mums mājās, diemžēl mazais ieviesa savas korekcijas un uz ballītes laiku stipri saslima. Tāpēc svinējām pa mierīgo, tieši tā kā gadu iepriekš viņu sagaidījām- trijatā, vīrs, es un mazulis ☺️

Maaminja Diaana Maaminja Diaana 02. Oct 2017, 13:08

Pirmo dēliņa dzimšanas dienu svinējām mājās, uzaicinājām pašus tuvākos, bet tāpat sanāca ap 30 cilvēkiem, he he 😀 Izvēlējāmies tēta iemīļotāko tematiku - "Futbols" 😀 Viesi ieradās ka futbola spēlētāji, bet dēliņu saģērbām kā Tiesnesi 😀 Pat suņukam pasūtījām tauriņu ar futbola tematiku 😀 Kūka arī bija atbilstoša tematikai 😀
Viesus sadalījām 3 komandās un spēlējām spēles, likām pildīt uzdevumus - bijām arī sagatavojuši balvas 😀 jāsaka - visi bija sajūsmā 😀
Noteikti ar idejām (spēļu, dāvanu, balvu..) padalīšos kādā no saviem blogiem 😉

02. Oct 2017, 12:29

Pirmo dzimšanas dienu svinēsim pēc divām nedēļām- tikai tuvāko lokā, ar mīļajiem radiņiem! Tematiku izvelējāmies pirmajai ballītei nemeklēt , bet būs krāsas kuras akcentesim mūsu ballīte! Būs kūka, svētku galds, svētku dekorācijas, mazuļa pirmā gada apskats bildēs un video, kā arī paņēnām fotogrāfu kas pirmo ballīti iemūžinās lai pašiem nav jāskraida apkārt ar telefonu 😀 maza, mīla, ģimeniska pirmās dzimšanas dienas atzīmēšana 😀

02. Oct 2017, 12:28

Vecākā dēliņa Gustava 1.dzimšanas dienu svinējam ārā pie ezera - lapenē meža ielokā, jo ir jūlija mazulis. Kur gan vislabak izspēlēties, ja ne svaigā gaisā. Pārmaiņu pēc, jo solīja lietainu laiku, 3.dzimšanas dieniņu atzīmējām batutu parkā.
Nu priekšā nākošajā vasarā augusta sakumā gaidāma jaunākā brālīša Markusa 1.dzimšanas diena...par kuru visi plāni vēl priekšā, bet visticamāk tas notiks ārā pie dabas.
Mūsu dzimšanas dienas ir īpašas ar īpaši pieskaņotu dzimšanas dienas torti ballītes tematikai, kuru izvēlas pats jubilārs (pirmajai ballītei tematiku gan izvēlējās vecāki)

Runner Runner 02. Oct 2017, 11:03

Mūsu pirmā dzimšanas diena vēl tikai priekšā, būs tieši pēc meneša. Pirmo plānojam pa mierīgo mājās. Būs kūka un būs dažas dekorācijas. Ciemos tikai paši tuvākie 😀

sandux sandux 02. Oct 2017, 10:36

Pirmo dzimšanas dienu apvienojām ar Māmiņu kluba Rāpošanas sacīkstēm, kur jubilārs lepni nostāvēja, nevis norāpoja, jo apkārtējo aktivitātes bija pārāk skaļas un uzmācīgas😀 Tas viss notika Spicē, pēc tam ar ciemiņiem devāmies uz Lido pasēdēt un paēst😀 Drīz vien jubilārs bija tik noguris no iespaidiem, ka svinēšanu nogulēja klēpī😀 Bet bija tiešām forši!

02. Oct 2017, 10:03

Mums pirmā Dzimšanas diena būs oktobra beigās,bet jau savlaicīgi atrastas telpas, sarunāts fotogrāfs un sagatavotas dekorācijas. Ballīti rīkosim ģimenes un draugu lokā, tāpēc izvēlējāmies "Bumbu baseinu". Tematika- dzīvnieki. Vēl ir laiciņš, tāpēc pati šuju gaviļniekam svētku kostīmiņu.

ziemelbriedis ziemelbriedis 02. Oct 2017, 09:45

Lielās meitas pirmo dzimšanas dienu svinējām mājās, ciemiņiem palūdzām ierasties ar kūkām. Mums bija karlasonu balle daudz kūku un viena svecīte.
Dēlam dzimšanas dienu atzīmējot ar ciemiņiem devāmies uzkāpt tornī un apskatīt pilsetu no augšas un tad kūciņa un svecite mājās.
Trešais bērniņš ir vasaras bērniņš un pirmā ballīte vēl būs, bet noteikti notiks pie dabas 😀