Ko darīt, lai atrastu ideālo risinājumu.

Ko darīt, lai atrastu ideālo risinājumu.

29. Oct 2013, 12:04 nosiguldas nosiguldas

Patīk vai nepatīk, bet lai uzlabotu savas dzīves kvalitāti nākas pielikt arvien vairāk pūļu un izmantot ar vien jaunas metodes.

www.clothingattesco.com

Noskatoties šo sižetu jāatzīst, ka  katram vārdam ir pamatojums.  par vitamīnu trūkumu organismā un to izraisītām sekām ārsti runā reti, vai nerunā vispār.

Varam piekrist, vai nepiekrist, bet patiesība ir neiepriecinoša- piesārņots gaiss, tukša pārtika, noplicināta zeme. Pēc plūdiem Vācijā tika izskaloti, kapi, kur pēctam tika atrasti līķi, kas zemē atrodas 5. gadus, bez sadalīšanās pēdām, zinātnieki, mēģina saprast, vai zemē vairs nav baktēriju, kas atbild par šo procesu, vai cilvēki ar ķīmisko pārtiku ir tā iebalzamēti, ka nepadodas dabīgiem sadalīšanās procesiem.

Ūdens, tas laikam ir pavisam atsevišķs jautājums. Avota ūdens tas protams ir labi, bet, ūdens sevī sasūc visu, kas atrodams zemē un, kad man saka, ka es dzeru un mazgājos tikai avota ūdenī, bet netālu no tās ir sausā tualete, tad paliek mazliet savādi. Vai te var runāt par ideāli tīru ūdeni. 

Nevar nepiekrist arī par zālēm, es zāles cenšos lietot reti, bet, kas man mājās ir atrodams, protams pretsāpju zāles, kas noņem akūtas sāpes, bet neārstē cēloni. 

Bēdīgi, bet nevar nepiekrist arī par dārzeņu audzēšanu un mēslošanu. Es jau sen esmu ievērojusi, ja dārzam neliec minerālmēslus, tad augļi un dārzeņi ir diezgan mazi un kroplīgi. Protams kūtsmēsli, bet arī ar tiem ir tāpat, gotiņas tāpat tiek piebarotas ar mākslīgām barības vielām........

Katru dienu atklājas, kas jauns, vienu dienu saka ,ka jādzer augļu sulas, tagad pētījumi rāda, ka augļu sulas var izraisīt cukura diabētu un apstrādes rezultātā auglis zaudē daudz vērtīgu vielu, tapēc ir jālieto veseli augļi un ogas.

Galvenais, kā no visa pasargāt savus bērnus un kā saprast, kas būs tas labākais ko dot mazulim, vai viņam pietiek viss, kas nepieciešams attīstībai un augšanai, jo alerģijas, astma, sirds slimības ir mūsu ikdiena. Ar vien biežāk runājam par iedzimtām slimībām.

Kāds gan ir pareizais lēmums, dot bērniem vitamīnus, vai nē, kā atpazīt vai tie ir sintētiskie, vai nē......

nosiguldas nosiguldas 29. Oct 2013, 12:47 MiniAnna

protams, tikai pie mums burkāni aug tikai ar papildmēslojumu, tapēc audzēt nav jēgas, pretējā gadījumā paies divas stundas kamēr glāzei sulas, tos sprāgonīšus sarīvēsi.😀