Katrai lietiņai sava vietiņa

Katrai lietiņai sava vietiņa

28. Oct 2013, 11:36 nosiguldas nosiguldas

Viss sākās ar to, ka mūsu mājā ienāca Lego friends. Detaļu daudz , bet viņas ir tik sīciņas, ka viegli var pazust. Tā arī notika, Katrīnei pazuda lellītes galviņa. Lai izvairītos no turpmākiem pārsteigumiem, sāku meklēt variantus, kā glabāt mazās detaļas, un sākumā domāju, ka iztiksim ar speciālo palikni.

Tad es sāku meklēt kastīti, ar domu , ja Lego Duplo tāda ir, pēc loģikas būtu jābūt arī mazajiem komplektiem. Tādu nav, tas bija par iemeslu izgatavot savu kastīti.

Pie Lego rotaļlietām ir iespēja bez maksas saņemt Lego  žurnālu un tas kļuva par izejmateriālu, jaunajai Lego friends detaļu glabātuvei.

Pēc jaukas saldējuma paēšanas, kas tīte ieguva otru dzīvību.

20131028112940-91899.jpg

Darbam vajadzēs ;

saldējuma kastīti, otu, PVA līmi un trauciņu, kur līmi atšķaidīt ar ūdeni.

 Tad nu tā, bildītes plēsa Katrīne, Jūs nepārklausījāties plēsa, lai liekot vienu otrai blakus veidotos nosacīta vitrāža.

20131028113153-17486.jpg

Bildītes tiek kārtotas pēc izjūtām un pielīmētas, pēc tam trauciņā sajauc līmi ar ūdeni 1/1 un noklāj ar to zīmējumu. Izveidojas tāda kā lakas plēvīte, kas vēl stingrāk tur zīmējumus pie kastītes.

Kastīte tika nolikta žāvēties, bet pēc tam ātri piepildījās ar Lego detaļām. Tā nu Katrīnei ir jauka kastīte, kur glabājas mazās rotaļlietas. Nav asaru par to, ka pazūd kāda detaļa, bet es varu baudīt mieru, jo vēl kāda lietiņa ir atradusi savu vietu mantu plauktā.