Kad pienāks meitas rinda uz masāžām?

Kad pienāks meitas rinda uz masāžām?

13. Jun 2017, 13:53 FejuFeja FejuFeja

Pēc dabas esmu mierīgs cilvēks, bet ir reizes, kad es vāros kā zupas katliņš. Tā arī šodien.

Tie, kas seko līdzi mazās Fejiņas attīstībai, noteikti atcerēs, kā esam cīnījušies, jo meitēns nav īpaši nasks uz aktivitātēm. Esam izstaigājuši daudzus ārstus, līdz visbeidzot martā dakterīte mums iedeva nosūtījumu uz masāžām un vingrošanu. Solīja, ka jau pēc mēneša pienāks mūsu rinda uz masāžu. Uz vingrošanu gan būšot jāpaciešās līdz rudenim. Nu, labi. Labāk tā nekā nekā.

Atcēlām savu ieplānoto braucienu maija sākumā, jo uz to laiku mums vajadzēja noteikti iet uz masāžām. Vajadzēja, bet savu kārtu tā arī nesagaidījām. Kad devos interesēties, saņēmu atbildi, ka drīz jau jābūt.

Nu jau drīz Jāņi, bet zvana ar priecīgo ziņu par to, ka pienākusi meitas rinda, kā nav, tā nav. Vīrs ieminējās, ka varbūt mans numurs pazaudēts? Tad nu šodien zvanīju uz poliklīniku, lai painteresētos, kad būs mūsu kārta. Un atbilde skanēja šādi – kad jūs pieteicāties rindā, tad gaidīšanas periods bija mēnesis, bet tad pa priekšu jums aizgāja stacionāra bērniņi un... gaidiet, mammīt, gaidiet. Ātrākais tagad varētu būt kaut kad augustā. Piķis un zēvele! Bet nekur nav zvanīts, ka augustā vieta atradīsies.

Aptuveni apjaušu, kā notiek šo stacionāra bērniņu tikšana pa priekšu, jo, kā atklāja kāda dakterīte, tad, lai dabūtu kādu vajadzīgo procedūru, vajag tikai iestāties stacionārā, un viss būs. Bez rindas.

Es saprotu un zinu, ka veselības joma mums ir kā bezgalīgs purvs, kuram neredz ne apakšu, ne malu. Naudas nepietiek, visiem grūti. Tas atklausīts jau līdz nelabumam. Bet kad beidzot būs kārtība?

Kā apzinīgs cilvēks maksāju ne mazos nodokļus, bet ceļi ir bedraini, savukārt pie ārsta eju par savu naudu, jo sagaidīt konsultācijas pie valsts apmaksātiem speciālistiem ir neiespējami.

FejuFeja FejuFeja 13. Jun 2017, 18:52 rakella

Domāju, ka liela loma ir veiksmes faktoram un tam, cik daudz bērnu attiecīgajā brīdī rindai "pieplūst" no stacionāra, jo ar dēlu pirms četriem gadiem arī uz vingrošanu un masāžām tikām jau dažas nedēļas pēc pieteikšanās, bet viss plūst, viss mainās.

margaritao26 margaritao26 13. Jun 2017, 18:36

Par vingrošanu var zvanīt venspils ielā 45 kur invaliditāti kārto.

mincenee mincenee 13. Jun 2017, 18:25 pupuķķķis

Mums pati fizoterapeite uzreiz paņēma uz baseinu. Pēdējā vingrošanas nodarbībā pavaicāja, vai uzreiz uz baseinu iesim un teica, ka esot brīva vietiņa. Bet tā it kā esot katra mēneša sākumā pieraksts uz nākamo, ja pareizi atceros.

mamma88 mamma88 13. Jun 2017, 17:19

Par naudu(diemzel)nevar tikt?

mincenee mincenee 13. Jun 2017, 15:47

Rīgas veselības centrā Ķengaragā jau divreiz esam izgājuši vingrošanu un tagad ejam uz baseinu. Pamēģiniet tur labāk. Pieejami daudzi speciālisti. Tagad gan vasarā varbūt daļa ies atvaļinājumos, bet nu par ļoti ilgu gaidīšanu rindā nevar tur sūdzēties.

Mzc Mzc 13. Jun 2017, 15:33

Sveika! Bijām pie rehabilitologa veselības centra 4 bērnu centrā (Duntes 15a) un tur pat arī uzreiz iestājamies Rinta uz vingrošanām, pēc 3-4 nedēļām jau zvanīja un tikām ērtos laikos un dienās.
Man arī tas liekas nedaudz aplami ar tam garajām rindām, jo mazie izaug tik ātri un tā procedūra vairs nav iedarbīga vai mazais jau par lielu. Bērniņš attīstās pa mēnešiem, un pusgads rindā jau maina problēmu kas bija jārisina pusgadu iepriekš.

FejuFeja FejuFeja 13. Jun 2017, 15:06 Ksjuhha

Mēs Gaiļezera novietnē.

lauvinja lauvinja 13. Jun 2017, 13:58

Meklē iespēju tikt stacionārā un pie procedūrām. Parunā ar savu ģimenes doku.

Bērna veselība ir tas gadījums, kad kauns pie malas - izmet pa durvīm, lien atapakaļ pa logu, ja vien nespēj pirkt maksas pakalpojumus.

Starp citu, masāžas un vingrošanas, ja vien nemīti ciemā vai mazpilsētā, tak pieejami vairākās vietās - varbūt ir vērts palūkoties kas notiek ar rindām citviet?