Kad "krāniņš" iekaisis

Kad "krāniņš" iekaisis

09. Jun 2017, 08:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

foto: pixabay.com

Šis rīts mājās atnesa asaras, raudāšanu, pat histēriju. Šķita,ka sāp vēders, jo, paņemot rokās,kājas savilkās čokuriņā, līdz brīdim,kad mainīju autiņbiksītes un sapratu- problēma ir dzimumorgānu iekaisumā. Nopūtos,jo tieši lielajam brālim šādu likstu piedzīvojām ziemā. Uzreiz zvanīju vīram, mēģinot abi atcerēties,kā tad tikām galā, paralēli jau vārot ūdeni kumelīšu novārījumam, kas bija palīgs Nr.1!

Pamatota iemesla šim iekaisumam nav, jo regulāri mazgājam dupsi, dzimumorgānu neaiztiekam un ādiņu neatvelkam, tāpat ir arī gaisa peldes un tagad vasarā domājam lēnām pieradināt pie podiņa. Vēl,kas ienāca prātā, bija biežāk braukšana ar riteni, kur krāniņš ir saspiestā stāvoklī un berzējas gar autiņbiksītēm.

Lai gan puišiem iesaka neatvilkt priekšādiņu tik maziem, es nedaudz pavilku un beigās biju šokā, cik izdalījumu tur bija!

Tagad, kad raudāšanas cēlonis ir atrasts, ir sirdsmiers, ka viss būs kārtībā,jo atkal atgriezies mans smaidīgais dēliņš!

Ja jums kādreiz gadās šāda situācija, no sirds iesaku:

- kumelīšu tējas vannas 2-3reizes dienā;

- Fucidina ziedi

Rūpējieties par savu bērnu intīmo veselību arī jūs! Kaut turpmāk nenāktos ar šo saskarties!

Ja arī Tu vēlies dalīties anonīmi kādā stāstā un rast atbildes, raksti indra@maminuklubs.lv vai kristine@maminuklubs.lv!