Kabrita biezeņi Hārdijam garšo!

Kabrita biezeņi Hārdijam garšo!

30. Nov 2016, 16:16 mamma27 mamma27

Hārdijs man no visiem trim bērniem ir visizvēlīgākais. Lai gan es pat īsti neteiktu ,ka izvēlīgs,bet neēd visu ko dodu. Čalim tagad ir 1gads un 1 mēnesis,un tika tagad es varu teikt,ka viņš beidzot ir sācis ēst. Ēst to ,ko mēs dodam. 

Piebarojumu uzsāku jau pusgadā,bet vairāk par vienu karotītes galu neko iekšā nedabūju. Nēēda un viss. Vasarā viņam ļoti garšoja ogas, un tad arī sapratām ,ka šis būs citādāks .Viņš ir kārtīgs BVA piekritējs- tikai to ko var paņemt rokās un pats iebāzt mutē.Tātad nekādi biezeņi,putras, maisījumi.Nekādi!!!!

20161130160738-50208.jpg

Ieraugot,ka testēšanai piedāvā Kabritas biezeņus ļoti gribēju pamēģināt,jo mani saistīja tieši tas,ka sastāva ir kazas saldais krējums. Kazas piens un produkti man vienmēr ir šķituši veselīgi,tāpēc gribējās izmēģināt.

Citus šāda veida biezeņus,kas sūcami no paciņām,savam puisim iesmērēt nevarēju.Ja viņš arī pagaršoja,tad nedaudz un pārējo izspieda ,vai grūda prom. Tad nu ar bažām ,bet cerot devu šo biezenīti. Sāku ar ogu,jo ogas Hārdijam garšo.

20161130161019-58271.jpg

Un man par brīnumu viņš ēda. Ar pirmo piegājienu izēda pusi. Tad sāka spēlēties. Ņēmu nost un piedāvāju atkal vēlāk. Tā mēs dienas laikā iepakojumu izēdām.Tas bija sasniegums. 

20161130161131-11248.jpg

Otro izmēģinājām ar āboliem, banāniem un cepumiem. Tas bija saldāks,bet arī gards. Tomēr sapratu ,ka ogu biezenis garšoja labāk. Šo mums līdz galam piebeigt palīdzēja māsa.

Trešo testējām Mango. Eksotisks. Ēda,bet ne visai daudz. Tāpēc arī šo māsa noēda ar lielu prieku.

20161130161259-32035.jpg

Tikuši atkal pie jauna iepakojuma ar ogām Hārdijs ēda labrāt. Tāpēc secināju,ka tieši šis ir viņa iecienītais. Un tieši Kabrita,jo parastos ,kur ir ogas (citas firmas,bet tā krējumiņa) viņš neēda.

Protams tas nav pamatuzturs,tomēr kaut kur dodoties, feini paņemt līdz un iedot uzkost,ja netiekam pie kārtīgas maltītes.Un tā kā es ikdienā esmu uz riteņiem vadājot lielo bērnu pa pulciņiem,tad šāds biezenis līdzi paķerams ir ļoti labs.Un vēl liels pluss ir tas,ka viņš ir viegli attaisāms, mums negaršo ar karotīti,varam sūkt, Pats var turēt rociņās, tikai jāpieskata,ja nu apnīk ,tad viss var aiziet pa gaisu. Aizņem maz vietas un nevar saplīst! 

Paldies MK par iespēju izmēģināt ,jo tagad zinam ,kas manam rakarim tiešām garšo!