Kā rūpēties par bērnu līdz 3 gadiem, veicinot viņa attīstību. Lekciju cikls pie Klaudijas Hēlas VECĀKIEM, AUKLĪTĒM, PEDAGOGIEM

Kā rūpēties par bērnu līdz 3 gadiem, veicinot viņa attīstību. Lekciju cikls pie Klaudijas Hēlas VECĀKIEM, AUKLĪTĒM, PEDAGOGIEM

07. Feb 2021, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kad esi kopā ar bērniņu, gribas ne tikai viņu vienkārši pieskatīt, bet arī patiešām baudīt laiku kopā ar viņu, gan pareizi rūpējoties par viņu, gan veicinot viņa attīstību un kopā rotaļājoties. Nav nekas neparasts, ja pieķeram sevi pie domas par to, ka varbūt tā īsti to visu neprotam. Par to nebūt nav jākautrējas, jo par vecākiem nepiedzimstam par tādiem kļūstam, un visu laika gaitā var iemācīties.

JAUNUMS! Šajā gadā Māmiņu Kluba Vecāku skola piedāvā nodarbību ciklu vecākiem! 

20161017215329-87179.jpg

Māmiņu klubs aicina uz Klaudijas Hēlas nodarbību ciklu vecākiem - aprūpes pamati, balstoties uz E.Pikleres pedagoģiju par bērna kustību attīstību, rotaļāšanos un ikdienas aprūpi no bērna dzimšanas līdz trīs gadu vecumam.

1.nodarbība – kustību attīstība. Nodarbības laikā visi kopā "iziesim" cauri kustību attīstības posmiem, reāli darbojoties un saprotot, kā attīstība notiek, kā tā ietekmē bērnu un kā šajos posmos bērnam vislabāk palīdzēt. 

2.nodarbība un 3. nodarbība – Kas ir rotaļāšanās. Rotaļāšanās attīstība no 0-1 gada vecumam. Uzzināsim, kā mazuļi rotaļājas vecumā no dzimšanas līdz viena gada vecumam. Kas jāņem vērā, lai veicinātu mazuļa attīstību un rotaļāšanos.

4.nodarbība – rotaļāšanās attīstība no 1-3 gadu vecumam. Uzzināsim, kā bērni rotaļājas vecumā no gada līdz 3 gadu vecumam. Kas jāņem vērā, lai veicinātu bērna attīstību un nekaitētu tai. 

5.nodarbība – bērna aprūpe. Runāsim par visu, kas attiecas uz bērnu aprūpi no dzimšanas līdz trīs gadu vecumam. Uzzināsim, ko sevī ietver jēdziens "aprūpe". Apgūsim aprūpes pamatus un izpratīsim, cik tā svarīga bērna ikdienā un attīstībā.

Nodarbības Māmiņu Klubā vadīs fizioterapeite Klaudija Hēla

20161017220257-76229.jpg

"Nodarbības balstītas uz pašu pieredzi, ko būs iespējams iegūt, piemēram, guļot, darbojoties uz grīdas, lai katrs var izjust, kā jūtas bērns, kā viņam labāk palīdzēt – kā augot, tā rotaļājoties un aprūpējot," tā Klaudija.

Klaudija Hēla ir viena no vadošajām fizioterapeitēm Latvijā.

Kad notiks?

No 19. februāra piektdienās plkst 17.00-20.00

Kur notiks?

zoom.us

Cik maksā?

 € 125 par nodarbību ciklu

Kas vēl būtu jāzina?

uz Online nodarbībām aicinām bērnu vecākus, auklītes un pedagogus.

Apmaksas kārtība:

1. Par ciklu jāveic 50 eur priekšapmaksa, pēc pieteikuma saņemšanas jums uz e pastu tiks nosūtīts rēķins.

2. Otrā iemaksā 50 eur būs jāveic līdz 26. februārim, jums uz e pastu tiks nosūtīts rēķins.

3. Trešā iemaksa 25 eur būs jāveic līdz 12. martam, jums uz e pastu tiks nosūtīts rēķins.

 Online nodarbības notiek slēgtā grupā.

Vietu skaits grupā ierobežots!

PIESAKIES ŠEIT->>>