Kā mazais testētājs sev jaunu kārumu atklāja JEB iepazīstamies ar Kinella plašo piedāvājumu

Kā mazais testētājs sev jaunu kārumu atklāja JEB iepazīstamies ar Kinella plašo piedāvājumu

14. Nov 2013, 17:47 Banija Banija

Ar Kinella suliņām pirmo reizi saskārāmies aptuveni pirms pus gada, kad dēlēns bija sasniedzis jau sešu mēnešu atzīmi un ģimenes ārste norādīja, ka nu jau papildus pieniņam puika var dzert arī ko citu, piemēram, suliņas, tējiņas u.tml. Izvaicājot dakteri, kuras sulas ir tās labākās (loģiski, ka savam bērnam katrs vecāks vēlas dot tikai to pašu labāko), tika norādīts, ka dot jau varot jebkuras, bet vislabāk tās, kuras paredzētas tieši bērniņiem.

Uzreiz pēc vizītes devāmies uz tuvējo veikalu, kur ķēros pie bērnu pārtikas plauktu pētīšanas. Roka pati aizsniedzās pēc Kinellas ābolu sulas (acīmredzot, savu artavu manai izvēlei par labu Kinellai izdarīja gan fakts, ka sula ražota Vācijā (iesakņojies stereotips, ka vācu kvalitāte ir īpaši augsta ikvienai precei), gan arī vizuāli skaistais noformējums (jā, esmu estēte).

Pārnākot mājās, ķērāmies pie testēšanas. Un, ziniet, Robis to atzina par labu esam, tādēļ visu turpmāko laiku Kinella mums kalpoja kā īpaši gardais padzēriens. Par to, ka Kinella ir dabīgs produkts, manuprāt, liecina arī tā salīdzinoši īsais uzglabāšanas termiņš pēc tam, kad pudele atvērta. Atšķirībā no citām sulām, kuras atvērtas kaut istabas temperatūrā var stāvēt pat nedēļu un ilgāk, nemainot ne savu garšu, ne izskatu, ne struktūru, Kinellu iesaku pēc atvēršanas uzglabāt ledusskapī, lai to varētu izlietot tuvāko divu dienu laikā.

Kura ir mūsu dēlēna mīļākā suliņa? Augļu sula no banānu sulas koncentrāta, jo tā var lepoties ar patīkamu tumīgumu, saldumiņu... Mmmm... Jā, atzīšos, Kinella sulas ir tik gardas, ka bieži vien tās savam dēlam palīdzu iztukšot arī es. J

Pateicoties Māmiņu klubam, kurš mums deva lielisku iespēju notestēt Kinella sulas, Robis ir atklājis priekš sevis jaunumu – Kinella bio vīnogu un bumbieru sulu. Jāteic, ka ar tik lielu apetīti dēls iepriekš nebija dzēris vēl nevienu citu sulu. Tas tikai liecina, ka turpmāk mūsu Kinella suliņu plaukts tiks paplašināts, tajā iegulstot arī vīnogu / bumbieru sulai.

Banija Banija 17. Nov 2013, 23:08

Mans viedoklis, ka visu vajag ar mēru. Ne jau dienā dot bērnam izdzert divas pudeles saldās sulas un pa virsu vēl uzēst šokolādes tāfelīti. Visam atslēgas vārds ir "mērs". Mēs taču paši arī neēdam veselu torti Cielaviņa vienā piegājienā! Un, nenoliegsim, savu artavu dod arī gēni. Zinu vairākus, kuri var ēst kaut kilogramiem šokolādes, par zobu tīrīšanu aizmirst, bet kārtējā zobārsta apmeklējumā saņem atbildi, ka visi zobi veseli.