Autiņbiksīšu izvēle, dodoties uz baseinu

Autiņbiksīšu izvēle, dodoties uz baseinu

18. Sep 2018, 12:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Diemžēl, vasara nu jau ir pagājusi un rudenī ir laiks meklēt piemērotākas iespējas, peldēšanas prieku baudīšanai. Dodamies uz baseinu. Ar lielākiem bērniem nav problēmu. Dvielītis un peldbikses somā un dodamies, bet ko darīt ar mazajiem, kam podiņapmācība vēl tikai priekšā, bet uz baseinu doties gribas?

Speciālisti, jau kopš mazām bērnu dienām uzsver peldēšanas un ūdens aktivitāšu pozitīvo ietekmi uz bērnu attīstību un šādām nodarbībām, īpaši piemēroti ir dažādi baseini.

Ūdens, vienlaikus atslābina, bet tajā pat laikā arī stiprina mugurkaulu un muguras muskulatūru. Īpaši svarīgas peldēšanas nodarbības ir bērniem, ar neiroloģiskajām saslimšanām. Šādas nodarbības ir ne tikai patīkamas, bet ļoti noderīgas, viņu veselībai.

Bet, lai apmeklētu baseinu, ir nepieciešamas speciālas, peldēšanai paredzētas autiņbiksītes.

  • Autiņbiksītes, kas ir paredzētas lietošanai ūdenī, atšķiras no tām, ko lietojam ikdienā. Galvenā būtība ir tāda, ka autiņbiksītes pasargā mazulīša dzimumorgānus no ūdens, savukārt, ūdens tiek pasargāts no negaidītiem nelaimes gadījumiem.
  • Vēl, ļoti būtiski ir tas, ka, ja ūdens tomēr iekļūs autiņbiksītēs, tad tās neuzpūtīsies un nezaudēs formu, kas notiks, ja mazulīti ieliksim ūdenī ar parastajām autiņbiksītēm.
  • No ārpuses, autiņbiksītes, kas paredzētas peldēšanai un parastās autiņbiksītes, pirmajā mirklī, šķiet, ka ne ar ko neatšķiras, tomēr hermētiskais autiņbiksīšu virsslānis un pildījuma blīvums, sānu gumijas ir īpaši maigas, bet tajā pat laikā, pasargā no noplūdēm un nodrošina komforta sajūtu un pilnvērtīgu ūdens prieku baudīšanu.
  • Autiņbiksītes peldēšanai baseinā ir viegli uzvelkamas, jo tām nav atsevišķas aizdares. Tās kā biksītes var uzvilkt un arī novilkt.
  • Vienreizlietojamās peldbikses

Svarīgi, izvēloties autiņbiksītes peldēšanai, kā vienīgo kritēriju neizvērtēt tikai to cenu, jo lētākām autiņbiksītēm var būt krietni lielāks svars saskarē ar ūdeni, kas noteikti neļaus pilnvērtīgi izbaudīt peldēšanas priekus.

Šobrīd, starp mammām, iecienītākās autiņbiksītes peldēšanai ir Huggies Little Swimmers®

 Huggies® Little Swimmers ir pieejami šādi izmēri:

  • No 3 līdz 8 kg
  • No 7 līdz 15 kg
  • No 12 līdz 18 kg

Ūdensnecaurlaidīgas autiņbiksītes baseinam ir garantija sausam un tīram dupsim, mazajam. Elpojošas, kas ir svarīgi, lai nepārtrauktā saskarē ar ūdeni, neveidotos apsārtumi un iekaisumi. Ērtas un komfortablas peldbikses, jo Little Swimmers® autiņbiksītes ir speciāli pielāgotas mazulīša ķermenim un anatomiskajām īpašībām.

Izvēloties autiņbiksītes baseinam, ir svarīgi atcerēties:

  • Izvēlēties mazuļa svaram atbilstošo izmēru
  • Jāseko instrukcijām. Ja autiņbiksītes ir paredzētas vienreizējais lietošanai, nav pamata mēģināt to darīt atkārtoti.

Autiņbiksītes HUGGIES Little Swimmers® ir parūpējušās par to, lai ūdens priekus baseinā, ceļojumā vai Akvaparkā, mazuļi varētu baudīt jau no pašas dzimšanas!

Māmiņu klubs, 2018