Kā iemācīt bērnus ievērot noteikumus un tajā pašā laikā būt neatkarīgiem?

Kā iemācīt bērnus ievērot noteikumus un tajā pašā laikā būt neatkarīgiem?

11. May 2015, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Dažādi noteikumi ir katra  cilvēka ikdienas dzīves sastāvdaļa. Un bērna dzīvē  to ir īpaši daudz. Seminārā diskutēsim par to, ka vecāku uzstādītie noteikumi nav domāti bērna ierobežošanai vai sodīšanai, tie ir ikdienas dzīves spēles noteikumi. Pārrunāsim per to, kadiem jābūt noteikumiem, cik skaidriem, pašsaprotamiem, kas ir konsekvences un kas notiek , ja spēles noteikumi tiek pārkāpti. Pieauguša uzdevums ir parādīt bērnam pareizo sabiedrības uzvedības modeli un veicināt to, lai bērns ievērotu noteikumus tādēļ, ka viņš vēlas to darīt, nevis tādēļ, ka baidās no soda.

PIESAKIES SEMINĀRAM ŠEIT->>>

Vēl seminārā uzzināsi:

  • Kā stimulēt bērna neatkarību? 
  • Kādi ir pirmie soļi neatkarības veicināšanā, lai bērnam būtu drosme doties pasaulē
  • Kā iemācīt viņam palīdzēt pašam sev?
  • Vai bērnam atļaut piedzīvot zaudējumu spēlē?
  • Kā iemācīt bērnam tikt galā pašam ar savām probēmām

Roma netika uzbūvēta vienā dienā, tieši tāpat bērna audzināšana ir nebeidzams process, kas mums vecākiem liekas vienlaicīgi sarežģīts, bet aizraujošs.

Semināru vadīs -  Austeja Landsbergiene, četru bērnu māmiņa, sociālo zinātņu doktore

20150408161457-49013.jpg

Austeja Landsbergiene ir vairāku privāto pirmsskolas izglītības iestāžu  dibinātāja Lietuvā (“Vaikystes Sodas” ) un valdes locekle. Starptautiskas privātās pirmsskolas izglītības iestādes “Six Senses International Preschool” dibinātāja un valdes locekle. Pamatskolas “Karalienes Martas skola” dibinātāja Lietuvā, kā arī Starptautisko skolu Akreditācijas komisijas locekle un Lietuvas Izglītības ministrijas padomniece.

Kad notiks seminārs?

13. maijā plkst. 10.00-12.00

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-3, 2. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Kas vēl jāzina?

13. maijā plkst. 12.30-14.30 Austeja Landsbergiene Māmiņu Klubā vadīs semināru: Bērni un jaunrade: kā mācīt bērniem to, ko mēs nezinām paši,

sīkāka informācija un pieteikšanās šeit>> 

Cik maksā?

€ 20 (Ja apmeklēsi abus seminārus, kopējā maksa € 30)


*seminārs notiks angļu valodā

Blumen Blumen 14. Apr 2015, 11:02

es ari labprat aizietu uz tadu seminaru ja butuLV!Jo mani ari nomoka tas vai es pareizi audzinu savu meitinu.Manai pekai jau ir 8gadini un loti patstaviga un paklausiga man.Es varu tikai lepoties,bet zem ta visa ir tas ka esmu loti stingra un prasiga pret bernu.Nelauju daudz ko ,ko citas mammas lauj.....brizam man pat zel ka vinai tikai janoskatas no malas,bet es nespeju iedomaties ka mans berns varetu but haotisks un nepatstavigs!!!Bet ir viens pluss mania audzinasanai,skola un arpus majas vina tiek slaveta tiesi par to kada vina ir......tas ir manas audzinasanas rezultats!!!🤔