Jaunais "huggies elite soft"

21. Oct 2017, 10:51 Single_mom Single_mom

   Mūsmājās nonāca jaunais, uzlabotais iepakojums, ar hyggies elite soft autiņbiksītēm. Jāteic, ka sākumā biju nedaudz satraukta, jo dēls ir ļoti kustīgs, un bijām pieraduši pie huggies pants, taču viss bija daudz vienkāršāk, kā biju iedomàjusies!

   Pirmais, kas ir arī ļoti svarîgs apsekts priekš manis - materiāls. Autiņbiksītes ir veidotas no kokvilnas, ir bez īpatnējas smaržas un liekas pavisam plānas. Kā jau rakstîts - kokvilna, kas lieliski attaisno savu kvalitāti, jo dēla dupsis ir pateicīgs, un ne reizi nebija iekaisis. Kā jau ar visiem huggies firmas pamperiem - problēmu nav bijis! :) 

   Otrais, kas man, kā puisīša mammai, bija svarîgi - tā ir tà kabatiņa, kur sakrājas viss autiņbiksīšusaturs, un neiet pāri malàm. Šķiet, ka puiku mammām, šī problēma ir īpaši aktuāla. Varu iziet no mājas un neuztraukties, ka čp gadijumā, nebūs netīrs bodijs un bikses, bet vienkārši varēšu aiziet, un nomainīt pampi! 

   Trešais, bet ne mazsvarîgākais, ir elastīgā muguras daļa, kad mazulim ļauj brîvi kustēties un līdz ar to, autiņbiksītes paliek vietā. Tāpat arī elastīgās un pieguļošās daļiņas, kas iet gar kājām! Īsāk sakot, šīs uzlabotās autiņbiksītes, tiešàm attaisno cerîbas un ir tieši tik lieliskas, cik tās slavē! Huggies turpina augt un attīstīties, lai mūsu mazuļiem būtu vēl lielāks komforts :)