Ja Tev ir 3 un vairāk bērnu, Tev pienākas bez maksas ģimenes atlaižu karte!

Ja Tev ir 3 un vairāk bērnu, Tev pienākas bez maksas ģimenes atlaižu karte!

08. Apr 2015, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Latvijas Goda ģimenes apliecība “3+ Ģimenes karte” ir valsts veidota atbalsta sistēma daudzbērnu ģimenēm, kas reizē kalpos arī kā apliecinošs dokuments tam, ka ģimenē aug trīs un vairāk bērni vecumā līdz divdesmitčetriem gadiem. Šīs kartes īpašniekiem turpmāk būs iespēja saņemt atlaides, izmantojot pakalpojumus, kurus piedāvā valsts un privātie uzņēmumi Latvijā. Vai zināji, ka šo karti vari saņemt pilnībi bezmaksas savā pastkastītē?

20150326101402-25781.jpg

Iepazīsties ar kopsavilkumu - e-bukletu, kur var izmantot atlaides ar "3+ Ģimenes karti"! 

Šajā e-bukletā apkopotas kultūras, tūrisma, tirdzniecības un izklaides vietas, kas sniedz priekšrocības un atlaides daudzbērnu ģimenēm, uzrādot "3+ Ģimenes karti".

Atver e-bukletu un saglabā to savā datorā vai telefonā, lai atlaižu saraksts vienmēr Tev būtu pa rokai.

Atlaižu piedāvājuma saraksts, ko varēs izmantot ar šo karti, tiek regulāri papildināts. Par jaunumiem kartes īpašnieki tiks informēti, reizi mēnesī savā e-pastā saņemot informatīvu vēstuli, kā arī caur jaunumiem projekta mājas lapā godagimene.lv. Tāpat šī informācija būs pieejama visās Latvijas pašvaldībās.

Projektu “Demogrāfisko pasākumu īstenošana Latvijā  - daudzbērnu ģimenes kartes - Latvijas Goda ģimenes kartes ieviešana” atbalsta  Sabiedrības Integrācijas Fonds.

ONLINE buklets: 3+ Ģimenes kartes saņemšanas kārtība