Ja Tavai atvasei ir "slinkā acs", izvēlies oklūderus

Ja Tavai atvasei ir "slinkā acs", izvēlies oklūderus

29. Sep 2014, 15:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

„Bērniņi piedzimstot daudz ko neprot un daudzas iemaņas ir jāiemācās. Jāmācās skatīties, klausīties, saprast utt.

Arī actiņa, lai pareizi attīstītos un iemācītos skatīties ir jānodarbina. Tā kā actiņas mums ir divas, tad ir gadījumi, kad viena actiņa attīstās pareizi, sevi trenē, visu redz, bet otra actiņa „slinko”. Pēc bērna uzvedības to bieži noteikt nevar, jo kopējā redze ir laba. To mēs konstatējam pārbaudot bērnam abas acis atsevišķi, paspēlējot ar bŗnu „pirātiņu” spēli. Ja mēs atrodam dažādas redzes spējas vienā un otrā acī, tad mums nepieciešams „slinko”actiņu trenēt, un to iespējams izdarīt tikkai aizlīmējot labāko aci.

Tā kā redze visstraujāk attīstās maziem bērniem, tad arī šo acs „līmēšanu ciet” nepieciešams veikt pirmsskolas bērniem, jo darot to vēlāk gaidāmo rezultātu var nesasniegt. Lai veicas!”

                                       Bērnu acu ārste Arita Danilāne

Lai bērnam nebūtu tik neērti staigāt ar aizlīmētu actiņu, tagad var iegādāties oklūderus ar dažādām bildītēm, zīmējumiem, vai arī pats bērns var izkrāsot sev bildīti un uzlīmēt uz oklūdera. Šos acu oklūderus ar dažādiem zīmējumiem var iegādāties Acu veselības centrā, A.Čaka ielā 70-6, reģistrātūrā.

Acu Veselības Centrs

Tas dibināts 2004.gadā, kad acu ārste Kristīne Leimane no savas privātprakses izveidoja Acu Veselības Centru (AVC), lai varētu palīdzēt cilvēkiem vēl plašāk, kvalitatīvāk un cilvēkiem pieejamāk. AVC ir augoša acu veselības aprūpes iestāde, kur iespējams gan profilaktiski pārbaudīt redzi, gan veikt ārstēšanu un nepieciešamās operācijas. Mūsu centrā strādā speciālisti, kuri uzklausīs, atbalstīs un sniegs kvalitatīvu palīdzību ikvienam.

Mēs sniegsim atbalstu jebkurā situācijā, kas saistīta ar acu veselību.

Ar iespējamajiem izmeklējumiem, cenām un plašāku informāciju par AVC variet iepazīties pārējās mūsu mājas lapas sadaļās.

www.acuarsts.lv

20140925144423-89821.jpg 

Oklūderi -“slinkās” actiņas trenēšanai

ORTOPAD

Nosaukums

Izmērs

 

Ortopad

Junior

67x50mm

 

Ortopad

Medium 76x54mm

 

Ortopad

Regular 85x59mm 

ORTOPAD SIMPATY

Nosaukums

Izmērs

 

Ortopad simpaty

Junior

67x50mm

 

Ortopad simpaty

 

Medium 76x54mm

 

Ortopad simpaty

 

Regular 85x59mm

 

Oklūderus var iegādāties Acu Veselības Centrā ,A.Čaka ielā 70-6,Rīga 

20140925145649-45915.jpg