Izmanto 3+ Ģimenes kartes atlaidi: „Māmiņu klubs” aicina uz animācijas filmas „Mēness sargs” KINO rītu 27.septembrī

25. Sep 2015, 12:17 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nāc uz “Māmiņu kluba kino svētdienu”  27. septembrī 

PĒRC BIĻETES ŠEIT->>>

K/t “Kino Citadele” un “Māmiņu klubs” aicina uz ģimeņes pasākumu „Māmiņu kluba kino svētdiena”, kurš norisināsies svētdien 27. septembrī no plkst. 10:00 līdz 14:00. Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja pirmajiem noskatīties animācijas filmiņu “Mēness sargs” latviešu un krievu valodā valodā 3D un parastajā formātā.

Pirms filmiņas no plkst. 10:00 – 14:00 “Bērnu Rīta” apmeklētājus gaida radošās darbnīcas un, protams, arī balviņas. 

K/t "Kino Citadele" sadarbībā ar Latvijas Goda ģimeni piedāvā daudzbērnu ģimenēm apmeklēt kino lētāk, uzrādot "3+ Ģimenes karti".

Uzrādot 3+ Ģimenes karti, kino biļete maksās 3,75 EUR uz 2D seansiem un 4,75 EUR uz 3D seansiem. 

Lai saņemtu Latvijas Goda ģimenes atlaidi nepieciešams reģistrēt savu 3+ karti k/t "Kino Citadele" kasēs. Pēc kartes reģistrācijas atlaidi biļetēm iespējams saņemt gan pērkot biļetes kinoteātra kasēs, gan internetā www.forumcinemas.lv.

20150922140207-24450.jpg

Par filmu “Mēness sargs”:

Mazais un nebēdnīgais fauns vārdā Mūns visiem, arī viņam pašam par milzu pārsteigumu tiek izvēlēts par jauno Mēness sargu, un nu viņa uzdevums ir pieskatīt Mēnesi un gādāt par sapņu valstības mieru un labklājību. Viņš apņēmīgi ķeras pie darba, taču viss noiet greizi – viņš pamanās nozaudēt Mēnesi, radīt haosu Saules sargātāja valstī un Sauli nozog pazemes valstības karalis Nekross.

Mūns kopā ar Saules sargu Sohonu un skaisto vaska meiteni Glimu dodas atgūt Sauli un atgriezt kārtību pasaulē.

Animācijas filmas «Mēness sargs» scenārija autori un režisori ir jaunie un talantīgie filmu veidotāji no Francijas -  Alexandre Heboyan (strādājis pie lielbudžeta animācijas filmām «Kung Fu Panda» un «Monsters vs Aliens») un Benoit Philippon (animācijas filma «Lullaby for Pi»).

Filmas «Mēness sargs» atšķirīgais un unikālais vizuālais stils ir tapis pateicoties talantīgajiem franču māksliniekiem, kā arī radošajai komandai, kas apvieno māksliniekus no visas pasaules. Animācijas filma veidota Glen Kean vadībā, kurš ir izstrādājis arī tādus pasaulslavenās animācijas studijas «Disney» filmu tēlus kā Zeltmate, Aladins un Tarzāns.

Filmu latviešu valodā ieskaņojuši: Valdis Vanags (Mūns), Elizabete Laura Porgante (Glima), Artis Robežnieks (Sohons), Dainis Porgants (Lījons), Jānis Kirmuška (Glimas tēvs).

PĒRC BIĻETES ŠEIT->>>