Humer 050 aizliktiem deguniem un deguntiņiem

Humer 050 aizliktiem deguniem un deguntiņiem

17. Mar 2017, 11:37 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pateicoties Māmiņu Klubam mums ar Artūru tika brīnišķīga iespēja izmēģināt Humer 050.

Dārziņā daudzi bērniņi tagad slimo, un esmu pamanījusi, ka Artūrs arī sācis švakāks palikt, atstāju viņu uz nedēļu mājās, lai uzturētu imunitāti.

Un, ja klepu mēs aizdzinām, tad iesnas līdz galam atvadīties no mums negribēja. Izmantojām līdzekli Qiuxx. Jā, tas palīdzēja, bet pilnībā degunu neiztīrīja.

Tieši tāpēc es ļoti nopriecājos par iespēju izmēģināt Humer. Es jau pirms tam pirkusi biju šo to no Humer, bet tieši šo jūras ūdeni vēl nebiju izmēģinājusi.

Humer 050 paredzēts aizliktiem deguntiņiem. Tas atvieglo elpošanu, stimulē gļotu izvadīšanu, un tāpat tas paredzēts arī, ja ir iesnas, sinusīts vai alerģisks rinīts.

Ļoti iepatikās, ka nav īpašu vecuma ierobežojumu - līdzekli var izmantot arī mazuļi no 3 mēnešu vecuma.

Priecē arī līdzekļa sastāvs - 100% jūras ūdens, kas bagātināts ar minerālvielām un mikroelementiem: magniju, varu, sudrabu, sēru, selēnu un mangānu.

Kā jau pieminēju, Artūram bija aizlikts deguns. Mēs lietojām Humer 050 tikai 2 dienas (2 reizes dienā) un Artūra deguntiņš pilnībā atguva spēju elpot brībi.

Laiku pa laikam Artūra deguntiņš nešķiet iekšpusē īpaši tīrs, lai arī it kā nekas netek. Tādā gadījumā es vienu reizi dienā - parasti pirms miega, iepūšu viņam Humer degunā, un bērns mierīgi guļ ar tīru, mitrinātu deguntiņu.

20170314215241-35536.jpg

Man patīk izmēģināt arī uz sevi to, ko dodu bērnam, lai zinātu, kāds ir pats līdzeklis, un cik tas ir iedarbīgs. Arī Humer 050 nolēmu izmēģināt. Iesnas man pašlaik nav, bet kurināšanas sezonā deguns ļoti cieš dēļ sausā gaisa, un šķiet, ka arī elpot ir grūtāk.

Personīgi man šķiet, ka spiediens pudelītē nav tik liels, kā lielajās pudelēs - līdzeklis izsmidzinās mazāk, un lietošana ir patīkamāka. Man līdzeklis mazliet kņudina degunu, bet tas nav nekas sāpīgs un ne uz ilgu laiku. It kā apārstētu tur visu. Pēc Humer lietošanas elpot ir vieglāk, un deguns vairs nav tik sauss.

Atšķirībā no zilajiem Humer, tilpums ir tikai 50ml, bet tas vairāk ir paredzēts ārstēšanai, nevis ikdienas deguna mitrināšanai.

Es uzskatu, ka līdzeklis ar saviem mērķiem tiek galā 100% - efektīvi.

Tagad pirkšu Humer 050 mājām, ja būs problēmas ar iesnām.

Paldies Māmiņu Klubam par iespēju testēt Humer 050.

Taima (maminklub.lv)