Huggies īpašā dāvanu kaste

Huggies īpašā dāvanu kaste

04. Aug 2017, 23:32 Klintasmamma Klintasmamma

Manīju MK iespēju pieteikties pārsteiguma kastei un zināju, ka es to ļoti vēlos, jo tad, ja būtu kāds skaists latīnisks nosaukums, kā sauc atkarību no pārsteigumiem, es to varētu droši izmantot kā iesauku:) Arī meitai ļoti patīk gan pārsteigumi, gan dāvanas, taču parādiet man kādu bērnu, kurš varētu būt vienaldzīgs pret kasti, kurā ir kas nezināms!

Reiz tieši ziņkārības mākta līdu darvas mucā, tiekot pie tik melnām rokām, ka bail bij' vecmammai acīs rādīties, taču šoreiz viss bija daudz vienkāršāk un patīkamāk, ir jāuzraksta 5 blogi par rotaļāšanos un 1 par pašu dāvanu/pārsteiguma kastes saturu. Kāpēc gan nepamēģināt?

Vakar saņemto kasti Klinta, šķiet, ver vaļā katru stundu, cītīgi izkrāmējot tās saturu un liekot visu atpakaļ. Viņa uzstājīgi liek man manīt, ka mums steidzami viss ir jāizmēģina, taču es šo prieku esmu atstājusi brīvdienām, kad mājās būs tētis, kurš varēs rotaļāties kopā ar mums. Mēs gan vēl vakar paspējām atvērt autiņbiksītes un arī veiksmīgi izmantot mitrās salvetes, kad pēc brauciena uz Māmiņklubu nolēmām nedaudz padzīvoties pa Rīgas cetru un Lido atrakcijām, bet rokas netīšām bija nošmulējušās burkānu sulā, bet autiņbiksīšu krājumi mammas somā beigušies. 

Huggies autiņbiksītes mūsmājās ir bijušas, 99% no visa laika, ik pa reizei izmēģinot ko jaunu, taču tik un tā atgriežoties pie pārbaudītās Minnijas un Deizijas, kas Klintai vienmēr ir ļoti patikušas, tāpēc katru reizi pirms autiņbiksītes nomaiņas, viņa lepni iebaksta katrā no tēliem, liekot mammai stāstīt, kas viņas ir, kā apģērbtas ar ko draudzējas un reizēm pat dzied (kaimiņi varētu būt pārsteigti par maniem centieniem atdarināt Minniju vai Deiziju, taču Klintai patīk un tas ir galvenais). Šīs biksītes ir ērti uzvelkamas un Klinta tās labprāt visai viegli pati arī velk nost, kad vajag. Un pat tētis šīs autiņbiksītes slavē kā ļoti viegli uzvelkamas, kā arī saprotamas, jo tad, ja māc šaubas, vai biksīte jāmaina, viņam pietiek apskatīties uz krāsas indikatoru, kas visu pateiks priekšā:)

Huggies mitrās salvetes gan mēs pārsvarā pērkam tādas, kur nav klāt smaržvielas, jo ir bail par to, ka Klintas ādai varētu citas nepatikt, taču vakar Huggies lieliski derēja gan rociņām, gan pēdiņām, gan mazajiem vaigiem, atstājot patīkamu, vieglu smaržu, tāpēc šis atklājums mani ļoti priecē. Palies Huggies!

20170804232013-46967.jpg

Susibelle koka zirdziņš no Goki (1+). Rotaļlieta ražota Vācijā un noteikti kalpos nevainojami vēl ļoti ilgi. Man kā mammai GOKI rotaļlietas patīk, jo tās ilgi kalpo un esmu pārliecināta par to nekaitīgumu manam bērnam, bet Klintai patīk gan dizains, gan tas, cik tās ir parocīgas un drošas (šīs var laizīt, pārbaudīt ar zobiem un pat droši mest, bet mamma noteikti nerāsies). Paraustīju zirdziņu aiz astes, krēpēm, viss izcili turās un nav jāuztraucas, ka Klinta kaut ko varētu noplēst. Ļoti jauka rotaļlieta, ko droši var dāvināt bērniem no 1 gada vecuma, zinot, ka viņiem patiks!

20170804231836-30009.jpg

Čamdāmburbuļi/taustāmburbuļi /TOUCHABLE BUBBLE (3+). Pirmo reizi tādus redzēju pirms mēneša, kad viesojāmies pie Klintas māsīcas, kura savos 3,5 gados bija sajūsmā par to, ka burbuļus beidzot var noķert un pačamdīt. Arī Klinta ātri vien sev tādus gribēja, bet speciāli uz veikalu tiem pakaļ uzreiz neaizbraucām, bet vēlāk par tiem aizmirsām, tāpēc prieks, ka tie bija mūsu pārsteiguma kastē:) Norādīts, ka tie nav piemēroti bērniem, kas jaunāki par 3 gadiem sīko detaļu dēļ (burbuļi varētu būt galvenie varianti, kurus mutē tomēr nevajadzētu likt), taču es ticu, ka mammas pieskatīti to drīkst mēģināt arī jaunāki bērniņi. 

Ko un kā darīt? Pūšam burbuļus kā to darām ar parastajiem ziepju burbuļiem, tad dažas sekundes gaidām un tad,  kad burbuļi kļuvuši caurspīdīgi, droši varam tiek pieskarties un ķert. 

20170804232336-81689.jpg

Pārsteigums mammai no Catrice - Sun Shimmering bronzējošais pūderis starojošai ādai, kas ir ļoti patīkamas, maigas tekstūras un noteikti iedzīvosies manā kosmētikas plauktā. Glam & Smokey acu ēnu palete gaidīs rudeni, kad došos uz darbu un varēšu paeksperimentēt  ar acīm. Toņi ir saskaņoti un esmu lasījusi labas atsauksmes par šo ēnu ilgnoturību un pigmentāciju. Lūpu spīdums ir kā radīts manām lūpām vasarā, maigs, viegli klājas un mitrina, kā arī garšīgi smaržo, ņamma!

20170804232913-59303.jpg

20170804233031-38239.jpg

20170804233141-89180.jpg

Melissa & Doug ūdensgrāmata (3+) gan manās rokās nonāca pirmo reizi, jo arī radu bērniem kas līdzīgs nav bijis. Internetveikaliņos ir manīti paklājiņi, kkuri sadalīti 4 vai vairāk krāsu apgabalos, un uz kuriem var zīmēt ar zīmuli, kurā iepildīts ūdens, taču ūdensgrāmata izskatās daudz kvalitatīvāka un interesantāka. Atkal jau bērniem, kas jaunāki par 3 gadiem, nav ieteicama, taču mammas klātbūtne dara brīnumus un noteikti pasargā no aizrīšanās riska. Es nemudinu apzināti pirkt lietas, kas satur smalkas detaļas, dodot tās maziem bērniem, nē, vienkārši esmu iemācījusies neskatīties tikai uz ciparu, bet arī uz bērnu, viņa ieradumiem un vēlmēm. Tas, ka Klinta kaut kam vēl ir par jaunu, man itin bieži nozīmē, ka jābūt daudz uzmanīgākai, neliedzot meitai rotaļāšanās prieku. 

Ūdensgrāmatas katrā no 4 lapām ir 4 dažādi attēli. Katra lapa ir citā krāsā, tāpēc mēs mācamies un trenējam ne tikai krāsot, bet arī krāsu nosaukumus. Pievienots ir arī zīmulis, kurā tiek iepildīts ūdens un bērns var krāsot, iegūstot krāsainu attēlu baltā vietā. Patīkami, ka papildus ir dažādi uzdevumi, piemēram, apvilkt figūru, atrast 7 putniņus, 6 mākoņus u.c. Bērns tādā veidā mācās atpazīt objektus, atkārto to nosaukumus un arī lēnām mācās skaitīt. Lapas ir izgatavotas no stingra kartona, tāpēc nav jāuztraucas par to ilgmūžību. Paldies MUKI.LV veikalam!

20170804232156-44934.jpg

Zeķītes ZAZA BEBE, cepurīte ar tīģeriem un skaistumlenta Klintai der un patīk. Zeķītes ir no mīkstas kokvilnas, ražotas tepat Latvijā, kas man vienmēr ir pluss, izvēloties kādu produktu. Cepurei jāpagaida siltāks laiks, bet šī ir viena no retajām, kura Klintai patīk, netiekot lidināta prom. Nav ne jausmas, kāpēc citiem bērniem galvā spēj (iz)dzīvot=noturēties cepures, jo Klintai ir tikai kādas 2, kuras viņa nelidina prom. Viena no tām ir pagājušajā rudenī Lindex pirktā ar sunīšiem, kas gan pēc griezuma, gan auduma ir tāda pati kā pārsteiguma kastē saņemtā. Meitai patīk mīkstā oderīte, bet man tas, ka biežā mazgāšana cepurītei itin neko nav nodarījusi, tāpēc zinu, ka arī šī ar tīģeriem kalpos ļoti labi. Priecē, ka meitai tīģeris ir kaķis, bet kaķi mums ir ļoti lielā cieņā. 

Glītā lenta ap galvu mums ir jaunums, jo iepriekš nemaz neriskēju ko tādu Klintai piedāvāt, taču šodien piemērīju un minūtes 4 Klinta man ļāva arī jūsmot par to, cik meitenīgi izskatās. Patīk kvalitāte, jo nav nedz atirušu diedziņu, nedz neveiklu vīļu, arī krāsa ir tāda, ko viegli pieskaņot, tāpēc būs vien jāradina Klintu pie jaunas matu rotas. 

20170804232511-71670.jpg

20170804232632-48850.jpg

20170804232741-16507.jpg

Grāmata par Sarkangalvīti. Kopš Klinta to ieraudzīja, mēs to čamdījām, lasījām un pētījām jau vismaz 20x ar mammu un vismaz 2x vairāk ar tēti līdz grāmata nonāca skapjaugšā, jo ar tādu lietošanas intensitāti vecākiem ir sausa mute. Man ļoti patīk pirkstiņgrāmatas, ar kuru palīdzību Klintai mācām krāsas, formas, dzīvniekus un pat traktorus, ķerru, īlenu u.c. instrumentus, taču neko līdzīgu grāmatnīcās nebiju manījusi. Sarkangalvītes grāmata atkal ļāva darboties, sākot jau ar to, ka pirmajā lapā var izvēlēties skaistāko sarkano cepuri, ko likt meitenei galvā, beidzot ar vecmammas šūpošanu krēslā un vilka atklāšanu vecmammas gultā. Ļoti patīk grāmatas noformējums, krāsas, lapu biezums. Apskatījos LA internetveikalu (veikals.la.lv) un uzzināju, ka tāda pati grāmata ir arī par Runci zābakos, ko noteikti Klintai arī iegādāšos. 

Vēlreiz paldies par pārsteiguma kasti un iespēju tikt pie Ziemsvētkiem jau augustā! 

SabinePru SabinePru 05. Aug 2017, 00:58

Manā kastē bija tieši "Runcis zābakos". Arī ļoti forša! 😀