Huggies Elite Soft. Notestēts. Jāņem!

Huggies Elite Soft. Notestēts. Jāņem!

02. Sep 2016, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kad piedzima mana smaidīgā mazulīte Elli, mums jau bija samērā lielas autiņbiksīšu rezerves pirmajām nedēļām, nē - pat mēnešiem (kaut ko uzdāvināja draugi, kaut ko esmu MK laimējusi un saudzīgi taupīju līdz nepieciešamība pienāks, un kaut kas tika savlaicīgi iegādāts ar atlaidi) un praktiski visas šīs autiņbiksītes (izņemot japāņu, ko saņēmām dāvanā un paši nemaz nevaram atļauties) bija Huggies autiņbiksītes.  Jau ar pirmo meitiņu es sapratu, kā tas ir - patīkams, dabīgs iekšējais pārklājums un īsts komforts. Un, atvainojiet, bet neatceros vai tajā mūsu sākotnējā uzkrājumu kaudzītē bija Elite Soft. Bet, ja arī bija, tad mums ar viņām ir tik gludi gājis, ka nekādu diskomfortu neesmu jutusi, tātad - šīs autiņbiksītes harmoniski ir ierakstījušās mūsu zīdainītim nepieciešamo lietu sarakstā un ikdienā! Vienīgais, vai nu Elli ir tāda uzbūve, vai arī kas cits, bet daudzas autiņbiksītes tomēr pieļāva noplūdes. Bet, kad mazā mazliet paaugās, šī problēma pati no sevis pazuda. Un nu jau pavisam nesen mūsu rokās nokļuva Huggies Elite Soft autiņbiksītes, kam nu, pavisam nesen, ir parādījies arī 3.un 4.izmērs. Ceturtajā izmērā mēs pagaidām vēl ietilpstam, tāpēc bija ļoti interesanti izpētīt šīs autiņbiksītes, pataustīt un izmēģināt! Nu lūk, viss Huggies stilā - kvalitatīvi, dabīgi, patīkami taustei, maigi un ergonomiski.

20160830221355-80302.jpg


Tātad, par visu pēc kārtas:
  1. iekšējais pārklājums, par kuru es jau runāju ir tāds, ka nav žēl tur turēt mīļo, maigo dibentiņu. Un pat, ja mēs esam kādu iemeslu pēc ilgāk paturējuši mazo autiņbiksītēs, un autiņbiksītes kļuvušas lielākas un smagākas, kā bumba, tad nekādu apsārtumu un izsitumu nav bijis pat, ja bijis ir mitrums autiņbiksīšu iekšpusē
  2. gumijiņas aizmugurē un ap kājiņām. Tas palīdz izvairīties no noplūdēm un autiņbiksītes labi turas uz mazā, kustīgā bērna auguma
20160830221533-37340.jpg
Mēs, tiesa, esam pārgājuši uz autiņbiksītēm - biksītēm, lai arī autiņbiksītes ar lipekļiem joprojām tiek lietotas un patīk, jo mazam rāpotājam, kas bēg prom, autiņbiksītes ar lipeklīšiem jāuzvelk ar vīru divatā, pa vienam to darot, var sanākt šķībi un tad arī var gadīties kāda noplūde. Bet paldies par gumijiņām!
 
3. Mitruma indikators
Man pašai - pavisam nevajadzīga lieta. Es tāpat labi redzu, kad meitiņa ir nokārtojusies. Vēl vairāk, man šī noderīga svītriņa mieru nedod, kad to ik pa laikam no svārku apakšas var redzēt! Bet, ja kādam tāda iespēja ir vajadzīga, tad, lūdzu, baudiet!
 
4. Dizains. Viss pateicīgs, mīlīgs, gaišs.
Bet es kaut kā esmu par meiteņu toņiem, kādi ir Huggies Ultra Comfort autiņbiksītēm un biksītēm - ar princesēm. Jo tiešām tas ir simpātiski, kad zem svārciņiem nejauši redzama parādās princesīte uz rozā fona, vai mīļš puķu podiņš, un tas ir pat jaukāk, nekā zaļgans raidītājs uz balta fona.
20160830221906-15298.jpg
Bet tas ir tikai personīgi man...
 
 
5. Ērtība. Un atkal.. Biksītes mūsu gadījumā ir daudz ērtākas! Bet noteikti ir bērni, kam šis variants būs tieši laikā!
20160830222015-16172.jpg

Noslēgumā droši varu konstatēt - autiņbiksītes ir labas! Jāņem!

Jūsu Oļa un prom rāpojošā Elli
 
 
20160831094032-94482.jpg