HUGGIES® CLASSIC EKSPERIMENTS: Veikals vai internet-veikals?

HUGGIES® CLASSIC EKSPERIMENTS: Veikals vai internet-veikals?

16. Sep 2014, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsdienu tirgus piedāvā neticami daudz un dažādus apģērbus, aksesuārus un apavus. Ko izvēlēties - iepirkšanos veikalā kopā ar ģimeni brīvdienā vai iepirkties internetveikalā sev ērtā laikā, turklāt - arī tur ir liela izvēle un zemas cenas. Tiksim skaidrībā!

20140725114727-39027.jpg


Saulainā dienā, pie tam - brīvdienā, nav nekā patīkamāka par būšanu kopā ar savu ģimeni. Tirdzniecības centri ir aprīkoti visai labi - bērnu stūrīši, kafejnīcas, apģērbs visai ģimenei un viss, ko tik vien vajag patīkamai laika pavadīšanai. Bet vai ir vērts tērēt vairāk naudas un spēka uz iepirkšanos veikalā, ja šo naudu var iztērēt patīkamai atpūtai pie dabas, ūdens atrakciju parkā, pie jūras vai vēl kaut kur, elpojot svaigu gaisu un baudot brīvdienu? Piecas jaunās māmiņas padalījās pieredzē un pastāstīja mums par to, kam viņas dod priekšroku.

Iepirkšanās internetā. Apskatīsim visus PAR un PRET. Kopumā kā mīnusi uzsverami šie:

  • preces gaidīšanas laiks - no 1 līdz pat 3 nedēļām,
  • risks tikt pie nepareizā izmēra un krāsas,
  • tiek patērēts samērā daudz laika vajadzīgās preces meklējumiem.

"Dažkārt bērnu ratiņi var atnākt ar neīstajiem riteņiem, dažreiz izmērs var nesakrist" - tā uzsver arī mamma kam ir pieredze ar iepirkšanos interenetā. Un tomēr, aprunājoties ar visām piecām mammām, pēc visiem mīnusiem, noskaidrojām arī svarīgās priekšrocības:

  • Liela izvēle,
  • Laba ārzemju ražotāju kvalitāte,
  • Ērta preču pasūtīšana un apmaksa,
  • Cenas zemākas kā veikalos,
  • Ir iespējams saplānot izdevumus,
  • Pieejams ir preces apraksts

Un ļoti daudz kas cits, protams. Pasūtot apģērbu mazulim internetā, izvēle ir milzīga. Kvalitāte - atbilstoša cenām, un tiešām - reti kad pieviļ, tieši otrādi - pārsvarā iepriecina. Izmērus var pārbaudīt, vai tie atbilst pēc centimetriem, jo dažādos veikalos var izmēri atšķirties pat pēc nosaukuma, atkarībā, no kādas valsts viss tiek sūtīts. Vilšanās gadījumā (kas mammām bijusi retos gadījumos) var vienoties par preces maiņu vai atgriešanu. Vai arī var piedāvāt iegādāties kādam, kam iegādātā prece ir pašā laikā.

Protams, ir arī zemūdens akmeņi, bet, ņemot vērā cenas, laika ietaupījums un iespējas atrast tiešām to, ko vēlies - ir tā vērtas. Starp populārākajiem internetveikaliem nosaucami gan ārzemju, gan vietējie veikali:

Attiecīgi, var iedalīt divās kategorijās māmiņas: tās, kam iepatikusies iepirkšanās internetā, un tās, kam patīk pataustīt, apskatīt, uzlaikot un tikai tad pieņemt gala lēmumu par pirkumu.

Pie kādas kategorijas esi tu?

20140912152929-34656.jpg